20 juni 2021

Vrienden,
de grote warmte van de voorbije dagen lijkt over te zijn en we kunnen genieten van een meer “Belgische” zomerperiode. Met de malse regen van de voorbije nacht is er duidelijk meer zuurstof in de lucht, ideaal dus om toch nog even die stapschoenen aan te trekken voor een tochtje in de natuur. Gisteren waren we te gast in Zeebrugge, bij onze Brugse Metten vrienden, en hebben er zee, zand, strand en zeedijk maar geen zon gezien. Uiteraard is dit een factor bij het organiseren dat je niet in de hand hebt. Verkijk jullie ook niet op de uitslag gepubliceerd op WSVL-uitslagen want deze lijkt niet te kloppen. Leuk dat we enkele van onze leden daar mochten ontmoeten wat ons een vervlogen samenhorigheidsgevoel terug schonk.
Komende week is het mogelijk om te wandelen in de aanloop naar” Vlaanderen Wandelt Lokaal” van volgende zondag op en in:

 • dinsdag 22 juni: Rumbeke
 • zaterdag 26 juni: Oostduinkerke en Avelgem
  Op zondag 27 juni vindt dus het uitgestelde “Vlaanderen Wandelt Lokaal” plaats en met meer dan 100 startlocaties in het Vlaamse land moet dit, als de weergoden even meewerken, uitgroeien tot een waar wandelfestijn in Vlaanderen. Ook wij, als Levenslijnteam Damme zijnde, werken mee aan dit gebeuren en organiseren vanuit de Gemeentelijke Turnzaal op het Lindenplein (Kloosterstraat) in Sijsele. In Lijntjes vinden jullie meer info over deze organisatie maar we geven graag nog wat extra mee. Door het afhaken van de Brugse Mettenwandelclub, die zouden organiseren vanuit St. Kruis-Brugge, dienen we ons parcours nu aan te passen naar het parcours van de Brugsche Globetrotters die organiseren vanuit St. Michiels-Brugge. Op die manier krijgen we uiteraard wat andere afstanden. Voor alle duidelijkheid vanuit Sijsele kan je terecht voor het volgende:
 • Sijsele – Ryckevelde en terug: kleine lus 7 km – In Ryckevelde bestaat de mogelijkheid aan te sluiten op het parcours Brugsche Globertrotters richting St. Michiels en terug over een afstand van 19 km, dit maakt een totaal van 26 km
 • Sijsele – Oedelem en terug: kleine lus 7 km – ter hoogte van Oedelemberg bestaat de mogelijkheid aan te sluiten op het parcours De Marollen Sijsele richting Oedelem en terug over een afstand van 7 km, dit maakt een totaal van 14 km
  Toilet en horeca mogelijkheden onderweg – terras kasteel Ryckevelde en zomerbar Ryckevelde op de lus Sijsele -Ryckevelde, zomerbar COBAR op de lus Sijsele-Oedelem. Er wordt aan iedereen gevraagd zich te houden aan de nog steeds geldende Corona maatregelen teneinde alles zo positief te laten verlopen. Ook in onze startlocatie zullen Corona-vrije maatregelen genomen worden. De mogelijkheid tot horeca zal ook bij ons bestaan bij start of terugkomst doch bediening aan de bar zal niet kunnen. Onze eigen mensen zullen bedienen aan tafel, vanaf 27 juni kan dit dan aan tafels met maximum 8 personen. Wat deelname betreft: kinderen tot 12 jaar nemen gratis deel – alle anderen, ook de leden van onze eigen club, dienen als lid 1,50€ te betalen, niet-leden wandelclubs betalen 2,50€. Hopend op een mooie wandelhappening graag tot zondag aanstaande.
  Daarnaast ook deze week in het kader van “Start to Walk” wandelen we op woensdag 23 juni in en om Sijsele. Afspraak om 18u30 sportcomplex ’t Veld in Sijsele voor een vrij rustige tocht tussen de 6 à 8 km.
  Vriendelijke groet, fijne dag verder,
  LEVENSLIJNTEAM – DAMME vzw

14 juni 2021

Vrienden,

het beloofd een stralende “Vaderdag” te worden, proficiat aan alle papa’s trouwens, geniet maar even van jullie dagje en laat jullie indien mogelijk maar eens lekker verwennen.

Ideale weersomstandigheden om ’s morgens vroeg de natuur in te trekken want “de morgenstond heeft goud in …. weetjewel. Gisteren konden we voor het eerst sinds oktober vorig jaar opnieuw genieten van een georganiseerde wandeltocht in en om Waardamme. Proficiat aan de Godelievestappers Ruddervoorde voor hun puike Corona-proof wandeling, waar ze 838 deelnemers mochten verwelkomen, onder hen ook 12 leden van onze eigen club Levenslijnteam Damme.

Komende week krijgen we opnieuw wat mogelijkheden voorgeschoteld met namelijk op en in:

* donderdag 17 juni in Beernem

* vrijdag 18 juni in Oostende

* zaterdag 19 juni in Torhout en Zeebrugge

* zondag 20 juni in Lombardsijde

Voor al deze organisaties is het aangewezen zich vooraf te registreren via wandelkalender Wandelsport Vlaanderen.

Ook deze week wandelen we voor dit lopende seizoen nog éénmaal in en om Sijsele in het kader van “Sport Mee”, het sportaanbod van stad Damme voor volwassenen en personen met een beperking. Afspraak woensdag 16 juni om 14u00 sportcomplex ’t Veld in Sijsele. Verder kan je ook hier en daar nog terecht op een permanent parcours (zie bijlage)

Ondertussen werken we verder aan de organisatie van Vlaanderen Wandelt Lokaal op zondag 27 juni aanstaande, waar we zelf instaan voor een tocht vanuit Sijsele, Gemeentelijke Turnzaal op het Lindenplein. In samenwerking met diverse wandelclubs bieden we een waaier van wandelmogelijkheden aan. Vanuit Sijsele is het mogelijk om aan te sluiten op het parcours van de Brugsche Globetrotters die organiseren vanuit St. Michiels-Brugge of een ommetje te maken richting Oedelem waar je op het parcours van De Marollen Sijsele belandt. Alle mogelijke verdere info kan je vinden in “Lijntjes” dat komende verschijnt. In Sijsele zal er zeker een mogelijkheid tot catering aanwezig zijn.

Vriendelijke groet, fijne dag verder,

LEVENSLIJNTEAM – DAMME vzw

6 juni 2021

Vrienden,

na een kleine zondvloed voorbije vrijdag mogen we momenteel opnieuw genieten van aangenaam lenteweer. Leuk om in deze omstandigheden te genieten van een fikse wandeling als het even kan in één van de vele bossen die onze regio rijk is. Zo was het deze morgen genieten van het Paalbos, het Bergjesbos, de Steenbrugse bosjes en het domein Ryckevelde tijdens een tocht op het permanent wandelparcours van onze vrienden De Brugsche Globetrotters. Neem daarbij nog een passage door de natuurgebieden Gemene Weidebeek en Gemene- en Loweiden bij en je kan bogen op een prachtige wandelervaring.

Door de aangekondigde verdere versoepelingen in de strijd tegen COVID-19 afgelopen vrijdag en die ingaan vanaf woensdag 9 juni mogen we stilaan weer hopen dat georganiseerde wandeltochten worden aangeboden. Voor komende week is dit in onze regio het geval op zaterdag 12 juni in Waardamme in een organisatie van De Godelievestappers Ruddervoorde. Let wel, er dient via de wandelkalender van Wandelsport Vlaanderen vooraf ingeschreven te worden, ga naar de tocht in Waardamme, klik en je vindt” inschrijfgeld leden – niet-leden” met daaraan gekoppeld “registreer hier”. Je dient de dag zelf nog wel in te scannen en te betalen. Er zijn geen rustpunten, wandeltocht is in lussen, en er is geen horeca voorzien. (in bijlage vinden jullie een overzicht permanente parcours en ook waar er georganiseerd gewandeld kan worden de volgende dagen).

Deze week gaan we in het kader van “Start to Walk” , onze eigen oefentochten ook wandelen op woensdag 9 juni in en om Sijsele. Afspraak sportcomplex ’t Veld in Sijsele om 18u30. Bij lenteweer zal nadien de mogelijkheid bestaan wat te nuttigen. Indien je zinnens bent deel te nemen graag een seintje op 0478 28 17 87.

Ook nog even jullie aandacht voor het volgende:
Ga je winkelen bij Carrefour ? 
Vraag dan zeker je waardebonnen, scan ze in via de “Steun je sportclub”-app van Carrefour en selecteer Levenslijnteam Damme als je favoriete sportclub.
Spaar steuncodes bij Carrefour en help ons zo aan materiaal!
Vanaf 5 mei 2021 tot en met 12 juli 2021 krijgt elke klant steuncodes in alle Carrefour-winkels in België en op Carrefour.eu per aankoopschijf van €20* en bij deelnemende producten. Mobiliseer al jouw vrienden, familie en kennissen om mee codes te sparen voor onze club! Je kan/mag jullie steuncodes ook steeds bezorgen bij Nicky die deze actie voor onze club coördineert.

Ondertussen werken we achter de schermen verder aan onze eerstvolgende organisatie: “Vlaanderen Wandelt Lokaal” op zondag 27 juni aanstaande. Deze organisatie komt ter vervanging van de Nationale Wandeldag en je hebt de mogelijkheid te starten op meer dan 100 locaties in Vlaanderen. Wij zitten in een samenwerkingsverband met 13 clubs in het Brugse Ommeland en Het Houtland en creëren op die manier een gigantisch wandelparcours door een stuk van onze provincie. Daar dit een samenwerking is zal voor deze ene maal iedereen deelname dienen te betalen: 1,50€ leden, 2,50€ niet-leden, kinderen tot 12 jaar nemen gratis deel. Je kan nu al vooraf inschrijven via de wandelkalender op Wandelsport Vlaanderen volgens dezelfde werkwijze als hierboven reeds aangehaald.

Vriendelijke groet, fijn weekend verder, geniet van de zon en zorg voor elkaar,

LEVENSLIJNTEAM – DAMME vzw

30 mei 2021

Vrienden,

er liggen ons wat aangename lentedagen in het verschiet, ideale gelegenheid om eens de natuur, deze tijd op haar mooist met al dat jong groen, in te trekken en te genieten van een deugdzame wandeling. Dat hebben we deze morgen ook gedaan met een heerlijke tocht van zo’n 14 km met enkele verkenningsstukken als ontdekking voor de komende tochten. Daar de Corona cijfers een gunstig verloop kennen en meer dan de helft van de volwassen bevolking minimum éénmaal werd gevaccineerd mogen we stil de hoop mee dragen dat weer wat mogelijk zal worden om georganiseerd te wandelen na 09 juni. Het is dan ook meegenomen om wat voorbereiding voor de komende maanden af te werken.

Komende week is het georganiseerd aanbod enkel beperkt tot een tocht in Berlare (O-VL) op zaterdag 5 juni. Alternatief is uiteraard één van de permanente parcours mee te pikken die nog op de kalender staan, al blijkt het aanbod hier wel wat te dalen (zie bijlage).

Woensdag 2 juni gaan we dan in het kader van “Sport Mee”, het sportaanbod van stad Damme wel wandelen in en om Sijsele, afspraak om 14u00 in het sportcomplex ’t Veld in Sijsele. Sommigen hebben reeds bevestigd aanwezig te zijn, waarvoor dank, aan andere geïnteresseerden wordt gevraagd alsnog een seintje te geven hetzij via Sportdienst Damme op het nr: 050 28 84 40 of op mijn nr: 0478 28 17 87. Op die manier kunnen we uitmaken of het al dan niet nodig zou zijn om de groep op te splitsen om te voldoen aan de huidige geldende Corona maatregelen.

Vriendelijke groet, fijne zondag verder,

LEVENSLIJNTEAM – DAMME vzw

23 mei 2021

Vrienden,

onder het motto: ” de morgenstond heeft goud in de mond” deze morgen reeds vroeg op pad om een verkenning te doen van het Paalbos, dat mogelijks zal dienen op zondag 27 juni als verbindingsmiddel tussen ons parcours en dit van de Brugsche Globetrotters naar aanleiding van Vlaanderen Wandelt Lokaal, de nationale wandeldag. Tussen de herfstdagen van onze lente in een aangenaam wandelweertje met nogal wat zuurstof in de atmosfeer. Genieten dus als je vandaag de wandelschoenen aantrekt.

De komende week is er één georganiseerde tocht die doorgaat namelijk zondag 30 mei in Gent waar de “Te Gekke Roes(t) Campagne” wordt georganiseerd door de Belgisch-Nederlandse Wandelverbroedering. Vooraf inschrijven lijkt aangewezen daar men met tijdsloten werkt. Alle info: www.belgnedwandelverbroedering.be. Indien je het gevoel wilt hebben toch georganiseerd te wandelen dan kan je ook altijd terecht op één van de permanente parcours die nog altijd worden aangeboden (zie bijlage).

Woensdag 26 mei gaan we onze eigen avondoefentochten in het kader van “Start to Walk” hervatten. Afspraak om 18u30 sportcomplex ’t Veld in Sijsele. Indien je van plan bent om af te komen ware het misschien aangewezen een seintje te geven eventueel op 0478 28 17 87 om uw aanwezigheid te melden. Conform de Corona-maatregelen is het toegestaan om in groep van 25 personen te wandelen met naleving van de geldende maatregelen. Tijdens het wandelen is geen mondmasker verplicht, dit is wel het geval bij de samenkomst voorafgaand aan de start. Bij terras-weer zal er nadien de mogelijkheid zijn iets te nuttigen. Ook de toiletten zullen beschikbaar zijn.

Wie eventueel nog een bijdrage in gedachten heeft voor “Lijntjes” de deadline voor het inbrengen van deze is dinsdag 01 juni.

Afsluiten met een oneliner deze week: “De weg naar geluk is soms een flinke wandeling, maar er valt genoeg te genieten onderweg.”

Vriendelijke groet, fijne dag verder, hou het veilig en zorg verder voor elkaar,

LEVENSLIJNTEAM – DAMME vzw

Annulatie tochten 22/23 mei

Vrienden,

de eerder aangekondigde georganiseerde tochten van zaterdag 22 mei in St. Eloois-Winkel ( De Winkelse Stappers) en van zondag 23 mei in Zwalm (Op Stap Zwalm) werden door de betrokken organiserende clubs alsnog deze week geannuleerd.  Dit om redenen van diverse aard zoals je kan lezen in het antwoord van WSVL als reactie op de laattijdige annulaties.

Beste,

 Ik kan de tochten pas op geannuleerd zetten van zodra ik dit doorkrijg van de organiserende club. De clubs hebben wel de intenties om de tocht te laten doorgaan, maar soms krijgen ze pas laat van de lokale instanties te horen of hun tocht kan doorgaan of niet. Daarom kan je best altijd vermelden dat ze onze website eerst checken.

Indien ik een annulering krijg op zaterdag of op zondag wordt deze op maandag onmiddellijk aangepast.

Vriendelijke groet, fijne dag verder, hou het veilig en zorg voor elkaar,

Rodger

16 mei 2021

Vrienden,
deze morgen al een 15 km achter de kiezen in voorbereiding van het nieuwe parcours voor onze Kermistocht die doorgaat, als alles naar wens verloopt met de bestrijding van het COVID-19 virus, later op het jaar in september. Ideaal wandelweer eigenlijk met een hoog zuurstofgehalte in de atmosfeer ondanks de “aprilse grillen” in mei waar we de voorbije en ook de komende dagen mee geconfronteerd worden. Met hier en daar nog wat hoekjes en kantjes af te vijlen ziet het er mooi uit. Het begint te jeuken om opnieuw georganiseerd te mogen wandelen. Komende week wordt daar een mogelijkheid toe geboden met een 3 tal organisaties, zijnde:

 • donderdag 20 mei in Moorslede
 • zaterdag 22 mei in St. Eloois-Winkel
 • zondag 23 mei in Zwalm (O-VL)
  Meer info uiteraard te vinden op www.wandelsportvlaanderen.be
  Ook deze week aanstaande woensdag 19 mei gaan we in het kader van “Sport Mee”, het sportaanbod voor volwassenen en personen met een beperking van stad Damme, wandelen. Afspraak om 14u00, sportcomplex ’t Veld in Sijsele voor een rustige wandeling in en om Sijsele. Indien interesse om mee te wandelen wordt wel gevraagd vooraf een seintje te geven hetzij aan Sportdienst Damme via 050 28 84 40 of sportdienst@damme.be of via een seintje terug op dit bericht en anders mag je mij ook contacteren op 0478 28 17 87. Op die manier stellen we ons in regel om in orde te zijn met de huidige Corona-maatregelen.
  Ook nog een extraatje op Pinkstermaandag 24 mei is een wandeltocht in Oostkerke in groep(en) van maximum 25 personen over een afstand van 8 km. Start om 14u00 aan de kerk in Oostkerke, vooraf een seintje geven via martine.jacxsens@gmail.com zodat men ook daar alles conform de regels kan laten doorgaan. Daarnaast is er uiteraard nog steeds het aanbod van de permanente wandelparcours waarvan je een overzicht vindt in bijlage. Onze eigen oefentochten op woensdagavond gaan we hervatten op woensdag 26 mei aanstaande met afspraak om 18u30 in sportcomplex ’t Veld in Sijsele.
  Ondertussen wil ik ook iedereen warm maken voor de actie van Carrefour in samenwerking met de Rode Duivels om via jullie aankopen in deze supermarktketen steuncodes te verzamelen voor onze vereniging. Alle info kregen jullie reeds in de mailbox, indien nog vragen graag een seintje aan Nicky, die deze actie voor ons coördineert, via nickysnauwaert@hotmail.com of 0478 29 08 74.
  Vriendelijke groet, fijne dag verder, hou het veilig en zorg voor elkaar,

LEVENSLIJNTEAM – DAMME vzw

9 mei 2021

Vrienden,

de 2e zondag van mei eren we in onze contreien onze moeders naar aanleiding van Moederdag. Het beloofd daarenboven een mooie aangename warme zondag te worden zodat niets ons in de weg staat onze moeders op een lovenswaardige manier te eren. Een bloemetje, een geschenkje, een zoetigheid of zomaar een spontane knuffel, je handelt naar best vermogen om je respect en je dankbaarheid te tonen voor het vele werk en zorg dat onze moeders op zich nemen het ganse jaar door. Misschien is een afspraakje op een terrasje nu het weer kan en mag niet te versmaden.

Naast het terug openen van de terrassen zaterdag 8 mei besliste het Nationaal Overlegcomité om nog een aantal andere maatregelen te herroepen of te versoepelen. Avondklok wordt afgevoerd en vervangen door een samenscholingsverbod na middernacht, pretparken mogen terug open, rommel- en brokantemarkten mogen terug plaats vinden en de bubbels mogen groter worden in sportieve omgevingen. Op die manier kunnen we terug starten met het wandelen op woensdag in Damme. In het kader van “Sport Mee” het sportaanbod van de stad Damme voor volwassenen en personen met een beperking worden de activiteiten terug opgestart vanaf maandag 10 mei. Wat het wandelen betreft is de eerste afspraak op woensdag 19 mei om 14u00 in het sportcomplex ’t Veld in Sijsele. Om zicht te hebben op het aantal deelnemers en zo nodig maatregelen te kunnen nemen dient wel ingeschreven te worden op voorhand bij Sportdienst Damme op het nr: 050 28 84 40 of sportdienst@damme.be.

Onze eigen oefentochten op woensdagavond gaan we terug aanbieden vanaf woensdag 26 mei om 18u30 ook vanuit het sportcomplex ’t Veld in Sijsele. Ook hier wordt gevraagd om uw aanwezigheid te melden vooraf op het nr: 0478 28 17 87 of roger.snauwaert@skynet.be. We gaan ervoor zorgen dat alles zo veilig als mogelijk kan verlopen en we blijven uiteraard in de open lucht. Enkel voor een bezoek aan de toiletten zal toelating verleend worden zich in de gebouwen van het sportcomplex te begeven. Na afloop van de wandeling zal bij aanvaardbare weersomstandigheden de mogelijkheid bestaan nog wat na te keuvelen op het buitenterras waar je dan van een koffie of een drankje kan genieten. Uiteraard worden ook hier de maatregelen gerespecteerd en wordt alles afsloten om 22u00. Mochten over dit alles nog vragen zijn kan je mij altijd contacteren.

Ondertussen kan je verder dagelijks genieten van de permanente wandelparcours die nog zeker tot eind mei worden aangeboden, we hebben de stille hoop om vanaf juni terug georganiseerd te mogen en kunnen werken. In die optiek denken we dan ook dat Vlaanderen Wandelt Lokaal op zondag 27 juni zeker tot de mogelijkheden behoort. Laten we daar samen verder voor zorgen.

Vriendelijke groet, fijne dag verder en voor alle mama’s een ongelofelijke mooie dag morgen met alles wat jullie hartje maar kan wensen.

LEVENSLIJNTEAM – DAMME vzw

2 mei 2021

Vrienden,

ideale omstandigheden deze morgen om een frisse neus te halen en te genieten van de aroma’s die de ontluikende natuur momenteel verspreidt. Het was zalig vertoeven in en om Ryckeveldebos waar ik een stuk van het permanent parcours van de Brugse Metten Wandelclub meepikte en me bijna blind staarde op het spel van twee eekhoorns hoog in een boom. Welk spel ze speelden kon ik echter niet achterhalen maar het was een prachtig spektakel. Vanaf volgend weekend 08/09 mei worden de maatregelen in de strijd tegen COVID-19 wat versoepelt, terrassen mogen open gesteld worden wat voor de horeca een nieuwe start zou moeten zijn in een verhaal naar meer. Toch wil ik waarschuwen om extra voorzichtig te zijn want het virus is nog steeds aanwezig. Velen onder ons hebben ondertussen een eerste vaccinatie gekregen, anderen zijn reeds volledig beschermd door twee spuitjes, maar dit is nog steeds geen vrijgeleide om de teugels te vieren. Als we het verhaal horen van één van onze leden die op de dienst intensieve zorgen in een ziekenhuis verblijft besmet met jawel, COVID-19, dan moeten we nederig blijven en samen blijven waken over de algemene veiligheid.

Georganiseerd wandelen is nog steeds niet aan de orde, alternatief zijn uiteraard de permanente parcours die ook in de maand mei aangeboden worden. (zie bijlage) Sportdienst Damme laat weten dat vanaf woensdag 19 mei opnieuw gewandeld mag en zal worden op woensdagnamiddag in het kader van “Sport Mee” het sportaanbod voor volwassenen en personen met een beperking. Hoe alles in zijn werk zal gaan wordt deze week nog verduidelijkt en zullen jullie dan ook in een volgende info vernemen.

Even gegrasduind in mijn herinneringen van 8 jaar terug toen we op pad waren naar Santiago del Compostella waar we op 2 mei stapten van Gargilesse naar Crozant over een afstand van 22 km in de regen. We bevonden ons in het departement Indre en stapten langs de oevers van de Creuse waar men in 1905 één van de eerste stuwdammen op de Cruese bouwde. Na een maand stappen waren we zo’n 900 km ver van huis en hadden nog twee manden te gaan.

Vriendelijke groet, fijne dag verder, hou het veilig en zorg voor elkaar,

LEVENSLIJNTEAM – DAMME vzw

25 april 2021

Vrienden,

vandaag, zondag 25 april, had een hoogdag dienen te zijn voor de wandelsport in Vlaanderen. In meer dan 100 gemeenten en steden kon je terecht om deel te nemen aan Vlaanderen Wandelt Lokaal, het alternatief uitgewerkt door Wandelsport Vlaanderen in plaats van de Nationale Wandeldag. Ook bij ons in Damme kon je terecht om te genieten van de opkomende lente in de ontluikende natuur, jammer dat de zon het vandaag even wat laat afweten, of het zou een topdag geweest zijn. In het Brugse Ommeland hadden liefst 15 wandelclubs de handen in elkaar geslagen om een ononderbroken wandelparcours aan te bieden tussen Torhout en St. Joris-Beernem. Van bij ons, startend vanuit Sijsele, kon je het pad op richting Brugge en richting Oedelem waar we respectievelijk werden opgevangen door de Brugse Mettenwandelclub in St. Kruis en Feestcomité De Marollen in Oedelem. Vanuit hun startplaatsen kon je dan desgewenst nog verder om aan te sluiten op het parcours van de Brugsche Globetrotters en Wandelsportvereniging Beernem. Maar door de nu reeds meer dan gekende reden mocht het vandaag niet zijn. Alles werd ondertussen verplaatst naar zondag 27 juni in de stille hoop dat de cijfers het tegen dan toelaten om te genieten van onze hobby. In ons samenwerkingsverband dienen we echter wat aanpassingen uit te voeren daar een tweetal clubs op deze laatste datum niet meer kunnen beschikken over hun accommodatie. We gaan proberen daar een mouw aan te passen.
Mede door de slechte Coronacijfers zijn ook reeds een groot aantal organisatie in mei geannuleerd, ook onze Levenslijntocht op vrijdag 14 mei zal niet doorgaan, daar we geen garantie kunnen bieden op een vlekkeloos veilig verloop. Daar WSVL niet meer algemeen zal annuleren dienen de clubs vanaf mei zelf te beslissen over het al dan niet organiseren. We houden de kalender in het oog om ten gepaste tijde eventuele tochten aan te kondigen. Ondertussen vinden jullie in de bijlage een overzicht van de nog steeds openstaande permanente parcours die in de omgeving worden aangeboden, daartussen schuilen zeker enkele pareltjes. Aan jullie allen om deze te gaan verkennen en te ontdekken op een veilige verantwoorde manier. Geniet ervan, hou het veilig en zorg nog wat voor elkaar.
Afsluiten doe ik deze week met een oneliner: “Maak je niet druk als tijdens het wandelen een vogel op je hoofd poept maar wees blij dat een koe niet kan vliegen.”

LEVENSLIJNTEAM – DAMME vzw