19 november 2022

Vrienden,

we komen steeds meer in de donkere dagen, nachten zijn langer dan de dag, een teken dat we koers zetten richting eindejaar of is dit nog wat te vroeg? De tijd om te wandelen in de vrije natuur wordt beperkt, zeker voor degenen die nog niet het statuut pré- of gepensioneerd  te zijn. Nochtans zijn er mooie taferelen waar te nemen, dit mochten we deze morgen ervaren in het Vloethemveld in Zedelgem waar we te gast waren bij onze vrienden/collega’s van Vier Op Een Rij. Komende week is het aanbod om georganiseerd te wandelen eerder beperkt in onze contreien met onder andere op en in:

*    dinsdag 22 november: Ingelmunster (W-VL)

*    zaterdag 26 november: Gullegem, Bovekerke en Bredene voor W-VL – Kaprijke voor O-VL

*    zondag 27 december: Blankenberge (W-VL) – Temse, Onkerzele en Ursel (O-VL)

Meer info over dit alles plus nog extra tochten in het ganse land op www.wandelsportvlaanderen.be/kalender

Nieuws uit eigen huis:

*    woensdag 24 november in het kader van “Sport Mee” het aanbod sport voor volwassenen en personen met een beperking van stad Damme, wandelen in en om Sijsele. Afspraak 14u00 sportpark ’t Veld in Sijsele voor een tocht van 7 à 8 km doorheen de late herfstperiode. We wandelen zoals steeds in groep.

*    daar we met een deadline zitten om Lijntjes, ons ledenblad, te kunnen aanbieden op ons ledenfeest zondag 4 december is het morgen zondag 20/11 de laatste dag om jullie wandelgegevens 2022 (tochten + kilometers) door te spelen.

*    inschrijven voor het ledenfeest van zondag 4 december kan nog tot donderdag 25/11, gelieve indien je wenst aanwezig te zijn niet meer uit te stellen om te reageren.

*   meer dan waarschijnlijk zijn er onder jullie liefhebbers die graag eens meedoen aan een quiz. Wel dit kan nu zomaar op zaterdag 03 december in zaal der Rozen, Hoornstraat 90 te St. Rita-Moerkerke waar het feestcomité Den Hoorn “Quist Rita” organiseert. Levenslijn Damme wil ook een team op de been brengen om deel te nemen, heb je interesse laat dan iets weten. Kan jezelf een team (2 tot 4 personen) op de been brengen en wil je onder de hoed van Levenslijn Damme mee quizzen ook dan mag je iets terug sturen. Deelname komt op 5,00€ per persoon, inschrijven kan via onze voorzitter Rita, rvl@telenet.be of via 0478 276904. (zie bijlage))

Vriendelijke groet, fijn weekend verder, LEVENSLIJNTEAM – DAMME vzw

12 november 2022

Vrienden,

we zijn met een mooi goed warm aanvoelend gevoel het lang weekend gisteren binnengestapt, wat een gezellige sfeer in en om Moerkerke ter gelegenheid van Damme Wandelt in samenwerking met stad Damme. Ideaal wandelweer zorgden voor een mooie opkomst waaronder veel gezinnen met (kleine) kinderen. De lovende commentaren achteraf bevestigen dat we terug op het juiste spoor zitten en sterkt ons om naar de toekomst toe alle zeilen bij te zetten om nog meer mensen een mooie ontspanning onder de vorm van wandelen aan te bieden. Wie nog even verder wil genieten kan dankbaar gebruik maken aan onderstaande link ons toevertrouwd door Greta en Paul, waarvoor dank uiteraard.

https://photos.app.goo.gl/rE44i9v9YCLj6Rom6

Komende week hebben we weeral wat tochten in het vooruitzicht in zowel West- als Oost-Vlaanderen.

*    dinsdag 15 november:    St. Eloois-Winkel (W-VL)

*    woensdag 16 november: Oombergen (O-VL)

*    vrijdag 18 november: Lichtervelde (W-Vl)

*    zaterdag 19 november: Zedelgem, Slijpe en Wervik (W-VL) – Heldergem (O-VL)

*    zondag 20 november: Oedelem en Oostnieuwkerke (W-VL) – Buggenhout en Drongen-Baarle (O-VL)

Nog meer tochten en verdere info daarover op www.wandelsportvlaanderen.be/kalender

Nieuws uit eigen keuken: ter gelegenheid van Damme Wandelt mochten we 2 nieuwe leden aan onze lijst toevoegen, welkom Ann en Rudy. De komende weken werken we achter de schermen verder aan de organisatie van ons ledenfeest op zondag 04 december. Inschrijven kan nog tot uiterlijk 25 november via de gekende kanalen. 25 november is ook de deadline voor wie iets wenst bij te dragen aan ons clubblad, zeker doen. Ook is dezelfde datum het eindsignaal wat betreft het doorspelen van jullie gegevens: aantal tochten en kilometers voor het wandelseizoen 2022 (01/11/2021-31/10/2022). Wie nog volledig ingevulde gele spaarkaarten wenst af te geven ook hier is 25 november de limiet. Niet volle kaarten mogen gewoon verder gebruikt worden tot er 20 stempels verzameld zijn.

Vriendelijke groet, fijn weekend verder,

LEVENSLIJNTEAM – DAMME vzw

31 oktober 2022

Vrienden,

we staan voor een lang weekend, niet voor iedereen natuurlijk, en vannacht mogen we een uurtje langer soezen, want het winteruur komt eraan, 3 uur wordt terug 2 uur. Zeer mooie vooruitzichten om mede met het prachtige najaarsweer optimaal van de natuur te kunnen en te mogen genieten. Links of rechts zal je ongetwijfeld wel een momentje vinden om hetzij alleen, hetzij met de kroost of vrienden even de benen te strekken en verwonderd te aanschouwen wat een pracht de natuur ons momenteel te bieden geeft.  Dinsdag 1 november herdenken we onze geliefden die we niet meer in ons midden hebben maar wel in ons hart. Begraafplaatsen werden deze week omgetoverd in prachtige kleurrijke bloementapijten, jammer dat dit maar éénmaal per jaar voorvalt, want onze dierbaren hebben mede gezorgd voor het “rijke” leven dat we mogen ondergaan. Voor de jeugd is het herfstvakantie, de eerste rapporten van het nieuwe schooljaar werden reeds uitgereikt, ik hoop dat deze voor allen een opsteker mogen betekenen om er straks weer volop tegenaan te gaan. Mede door deze korte vakantie is het aanbod van georganiseerde wandeltochten deze week wat aangezwengeld met volgende mogelijkheden op en in onder andere:

*    maandag 31 oktober: Zottegem (O_VL)

*    dinsdag 1 november: Koekelare en Zillebeke(W-VL) – Maldegem (O-VL)

*    woensdag  2 november: Diksmuide (W-VL) en Kwaremont (O-VL)

*    donderdag 3 november: Adinkerke (W-VL)

*    vrijdag 4 november: Hooglede (W-VL)

*    zaterdag 5 november: Langemark (W-VL) – Oudegem en Gentbrugge (O-VL)

*    zondag 6 november: Ingelmunster en Knokke-Heist (W-VL) – Bassevelde, De Klinge en Balegem (O-VL)

Aan degenen die volgende zondag deelnemen aan de Canadezen Mars Hoofdplaat-Knokke-Heist (33 km) wens ik het allerbeste toe in het spoor van onze Canadese bevrijders van WO II.

Komende week mogen jullie een uitnodiging voor het ledenfeest op zondag 4 december in de bus verwachten. Gelieve niet na te laten om in te schrijven. Ook de volle gele spaarkaarten mogen tegen 25 november ingediend worden, indien je een exemplaar bezit dat niet volledig is afgestempeld, geen nood, je mag deze verder gebruiken tot het vol is. Ook nog eens een warme oproep om de wandelgegevens van het seizoen door te spelen, zijnde aantal tochten en aantal kilometers van het wandelseizoen 2022, zijnde begin november 2021 tot eind oktober 2022.

Twee weken terug deed ik hier een oproep om te genieten van de natuur en de vele paddenstoelen die momenteel overal te bewonderen zijn, laat deze onaangeroerd maar maak er een kiekje van. Greta en Paul deden dit zonder dralen en stuurden ons het volgende plaatje toe te ontdekken op https://photos.app.goo.gl/mmWfc5ZJQwVgE5mz9. Waarvoor uiteraard mijn en onze dank.

Vriendelijke groet, fijn weekend verder, LEVENSLIJNTEAM – DAMME vzw

22 oktober 2022

Vrienden,

met een goed en dankbaar gevoel opgestaan deze morgen na een toch wel heel aangename verjaardag gisteren vol van verrassingen, georkestreerd door mijn kinderen en kleinkinderen, met als ultieme afsluiter het optreden van Margriet Hermans in de Cultuurfabriek voor een zo goed als volgeboekte zaal. Het leven heeft duidelijk ook haar mooie momenten om te koesteren en ja we zijn nog even “lekker blijven hangen”. Dank trouwens voor de vele hartverwarmende gelukwensen die ik via verscheidene kanalen mocht ontvangen. Met een jaartje meer op de teller ook vandaag een beknopt overzicht wat zich komende week aanbiedt in het wandellandschap en binnen ons interne keuken:

*    dinsdag 25 oktober:    Ingelmunster (W-VL)

*    donderdag 27 oktober: Tiegem (W-VL)

*    vrijdag 28 oktober:    Beernem (W-VL) – starten tussen 17u30 en 19u30 -halloweentocht

*    zaterdag 29 oktober:    Middelkerke , Voormezele en Houthulst (starten tussen 12u00 en 21u00-halloweentocht) (W-VL) – Belsele en Denderwindeke (O-VL)

*    zondag 30 oktober:    Snellegem, Aarsele en Watou (W-VL) – Wetteren (O-VL)

Meer tochten te  lande en alle info vinden jullie op www.wandelsportvlaanderen.be/kalender

*    Woensdag 26 oktober in het kader van “Sport Mee”en in samenwerking met Sportdienst Damme wandelen in en om Sijsele. Afspraak 14u00 Sportcomplex ’t Veld, Eikelberg 3 te Sijsele.

*    opgelet: overgang van zomer- naar winteruur in de nacht van zaterdag 29 oktober naar zondag 30 oktober

*    we naderen met rasse schreden het einde van ons wandelseizoen 2022, het seizoen 2023 start op 1 november aanstaande. Het ideale moment ook om jullie wandelgegevens (aantal tochten en kilometers november 2021-oktober 2022) even te bekijken en ook door te geven tijdens de loop van november. Op die manier krijgen we een totaalbeeld van onze bedrijvigheid. Volle gele spaarkaarten mogen ook afgeleverd worden uiterlijk tegen 25 november, indien je aanspraak wenst te maken op een attentie. Wie over niet – volle spaarkaarten beschikt, geen nood je mag deze verder gebruiken ook na oktober 2022 tot je over een vol exemplaar beschikt. Nieuwe kaarten zijn steeds te verkrijgen per kerende.

Vriendelijke groet, fijn weekend verder,LEVENSLIJNTEAM – DAMME vzw

15 oktober 2022

Vrienden,

de herfst viert hoogtij dezer dagen, mooie kleuren en aangename geuren zijn ons deel als we de natuur, gewapend tegen weer en wind, intrekken. Let ook op de vele mooie paddenstoelen die links en rechts opduiken maar laat ze onaangeroerd, maak er liever een foto van om later nog even na te genieten of aan ons door te spelen voor ons clubblad. Morgen zondag 16 oktober trekken we met de bus naar de “5e Rondom kaasdorp Passendale”, mocht je nog zin hebben, je kan nog mee maar wees er snel bij en kom naar één van de opstapplaatsen op het afgesproken uur, zie Lijntjes. Ook in de komende week hebben we het genoegen om “zomerhit” Margriet Hermans te mogen ontvangen op vrijdag 21 oktober om 20u00 in de Cultuurfabriek in Sijsele, mocht je nog geen ticket hebben, er zijn er nog een paar. Een vol huis zou een mooi eerbetoon zijn van onze kant, het wordt een top evenement. (zie bijlage)

Wandelen de komende week op georganiseerde basis kan op en in onder andere:

*    woensdag 19 oktober: St. Goriks-Oudenhove (O-VL)

*    zaterdag 22 oktober: Nieuwpoort en Meulebeke (W-VL), Lebbeke (O-VL)

*    zondag 23 oktober: Kortemark en Harelbeke (W-VL) – Kalken, Zwalm en Evergem (O-VL)

Ondertussen werken we achter de schermen door aan ons programma 2023, maar zeker ook aan de organisatie van ons, na twee annulaties in 2020 en 2021, ledenfeest op zondag 04 december aanstaande. Hou deze datum zeker al vrij, je mag een uitnodiging met alle info binnenkort in de bus verwachten.

Vriendelijke groet, fijn weekend verder, LEVENSLIJNTEAM – DAMME vzw

8 oktober 2022

Vrienden,

kermisweekend in Moerkerke en je kan er dan altijd op rekenen dat de weergoden St. Dionisius gunstig gezind zijn, er bestaan nog zekerheden. Uiteraard is dit ook het ideale weer en  deze tijd van het jaar zeker ook het mooiste moment om even de natuur in te trekken, het palet van herfstkleuren krijg je er zomaar gratis bovenop. Enkele mogelijkheden om de komende week georganiseerd te gaan wandelen, zijnde eerder beperkt in onze omgeving, zijn op en in onder andere:

*    dinsdag 11 oktober: Merendree (O-VL)

*    zaterdag 15 oktober: Torhout, Rekkem en Heuvelland (opgelet beperkte starturen in Kemmel 08u30-13u00) deze allen in W-VL.

*    zondag 16 oktober: Passendale (waar we als club heengaan met de bus) W-VL en Moorsel (O-VL)

Meer tochten en alle info daarover op www.wandelsportvlaanderen.be/kalender – het is leuk om te ervaren dat sommige van onze leden die naar een andere heimat zijn vertrokken ook verder wandelen, zij het dan in het Antwerpse of in den Limburg.  Mooi zo en aanhouden.

Nieuws uit eigen keuken:

*     woensdag 12 oktober in het kader van “Sport Mee”, in samenwerking met Sportdienst Damme, gaan we wandelen in en om Sijsele om te genieten van het herfstpalet dat ook Ryckevelde te bieden heeft. Afspraak 14u00 sportcomplex ’t Veld, Eikelberg 3 in Sijsele.  Tocht van een 7 à 8 km

*    zondag 16 oktober reizen we per bus naar de ” 5e Rondom kaasdorp Passendale” , een organisatie van de Drevestappers Zonnebeke in Passendale. Er zijn nog plaatsen op de bus, wie nog mee wil: reageren voor woensdag 12 oktober a.u.b.. Alle info over deze uitstap vinden jullie in Lijntjes, ons clubblad.

*    ik kreeg de vraag om de vooraf inschrijvingen te realiseren voor de Canadese Bevrijdingsmars op zondag 06 november, voor het traject van 33 km tussen Hoofdplaat (n Knokke-Heist dient inderdaad vooraf ingeschreven te worden. Dit traject volgt het parcours die de Canadezen gebruikten om Knokke-Heist en ook onze streken te bevrijden in WO II. Deelname is 11,00€ (vervoer per bus van Knokke naar Hoofdplaat vanaf 07u30 – zelfklever en inschrijving wandeltocht inbegrepen), voor leden wandelclubs is dit 9,50€. Indien je van plan bent deze tocht te stappen kan je per kerende mij informeren en het bedrag van 9,50€ over maken op mijn rekeningnummer BE55 37709487 6444 met vermelding Canadese Bevrijdingsmars. Doe dit zeker voor 25 oktober, op die manier kan/zal je jouw deelnemerskaart nog thuis ontvangen. Inschrijven en info kan ook via www.wnzb.be . Op deze dag kan je uiteraard ook kortere afstanden stappen, vertrek vanuit centrum Knokke-Heist dan.

*    op vrijdag 21 oktober is in de Cultuurfabriek in Sijsele Margriet Hermans te gast ten voordele van Levenslijnteam Damme. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar indien je van dit optreden wilt genieten. Info bij onze voorzitter Rita op 0478 27 69 04 of rvl@telenet.be. Alle info ook te vinden op onze site en uiteraard in Lijntjes, ons clubblad. (zie flyer in bijlage)

Vriendelijke groet, fijn weekend verder, LEVENSLIJNTEAM – DAMME vzw

1 oktober 2022

Vrienden,

de natte omstandigheden van de voorbije week samen met de op momenten een volle zon toverden tientallen regenbogen aan ons firmament, bijwijlen was het echt genieten ook al zijn dit tekenen dat de herfst haar intrede heeft gedaan. Komende week beloofd dan weer wat milder te zijn, wat de neerslag betreft althans, ideale momenten om gewapend tegen eventueel onheil uit de lucht de prachtige natuur in te trekken voor een deugddoende wandeltrip. Dit kan je op je eentje, in gezins- of familieverband doen maar ook georganiseerd op en in onder andere de volgende locaties:

*    maandag 03 oktober: Oostnieuwkerke (W-VL)

*    woensdag 05 oktober: Beernem en Roeselare (W-VL), in Beernem gekoppeld aan een sneukeltoer pas vanaf 10u00.

*    donderdag 06 oktober: Lendelede (W-VL)

*    zaterdag 08 oktober: Moorslede en Ichtegem (W-VL) – Wortegem-Petegem (O-VL)

*    zondag 09 oktober: Zedelgem, Boezinge en Rumbeke (W-VL) – Ronse en Waasmunster (O-VL)

Meer info over deze en nog andere tochten de komende week uiteraard op www.wandelsportvlaanderen.be/kalender

Wie nog even wil nagenieten van de Kermistocht van vorige zaterdag in Sijsele kan terecht op onze site: www.levenslijndamme.be bij sfeerbeelden waar een reportage te vinden is van de hand van Greta en Paul.

Voor de busuitstap zondag 16 oktober naar Passendale zijn nog plaatsen beschikbaar, inschrijven kan nog tot woensdag 12 oktober, meer info vind je in Lijntjes.

Vriendelijke groet, fijn weekend verder, LEVENSLIJNTEAM – DAMME vzw

24 september 2022

Vrienden,

ik kijk een beetje met een dubbel gevoel terug op de Kermistocht van gisteren zaterdag in en om Sijsele/Donk Maldegem. Enerzijds waren er lovende commentaren over het aangeboden parcours, anderzijds worstel ik toch wel een beetje met de beperkte opkomst. Redenen voor dit laatste zoeken is bijna onbegonnen werk, al zullen de weersvoorspellingen van vrijdagavond wel een slok op de borrel schelen. Ondanks alle gure vooruitzichten kregen we toch een aangename wandeldag waarbij het lekker vertoeven was in de natuur. Maar goed, gedane zaken nemen geen keer en we focussen ons op wat komen gaat met te beginnen de mogelijkheden om te wandelen de komende week. Dit kan in onze naaste omgeving op en in onder andere:

*    dinsdag 27 september: Ingelmunster (W-VL)

*    woensdag 28 september: St. Antelinks (O-VL)

*    zaterdag 01 oktober: Lichtervelde (W-VL) en Maldegem (O-VL) – opgelet bij deze laatste pas starten vanaf 09u30, themawandeling in de voetsporen van de 3e Canadese Infanterie, deelname 09,00€

*    zondag 02 oktober: Assebroek, Gits en Otegem (W-VL) – Rupelmonde en Serskamp (O-VL)

Meer info over alle tochten te lande uiteraard op www.wandelsportvlaanderen.be/kalender

Extra nieuws: gisteren zaterdag mochten we 2 nieuwe leden toevoegen aan onze wandelfamilie, van harte welkom Brigitte en Martine.

Woensdag 28 september in het kader van “Sport Mee” in samenwerking met stad Damme wandelen in en om Sijsele. Afspraak om 14u00 sportcomplex ’t Veld, Eikelberg in Sijsele voor een groepswandeling van om en bij de 7 km.

Ik hoop dat Lijntjes, ons ledenblad, ondertussen in de bus gevallen is, indien niet gelieve dit te laten weten, daarin vinden jullie ook alle info over onze busuitstap van zondag 16 oktober naar Passendale. Inschrijven is de boodschap.

Vriendelijke groet, fijne zondag verder, LEVENSLIJNTEAM – DAMME vzw

17 september 2022

Vrienden,

wie dacht dat het na de droge zomer niet meer kon regenen dient zijn visie na de voorbije week te herzien, malse regenbuien zijn de laatste dagen ons deel, de natuur zie je duidelijk herademen. Ideale gelegenheid om ook in deze weersomstandigheden de natuur in te trekken en te genieten van bijzonder veel zuurstof, fraaie wolkenformaties en verse, lang niet opgedane, geuren. Komende week staat in het teken van onze Kermistocht volgende zaterdag 24 september, de voorbereidingen zijn in volle gang, we duimen voor het ideale wandelweer. Tijdens de komende week kan je ook terecht om georganiseerd te wandelen op en in onder andere:

*    dinsdag 20 september: Bavikhove (W-VL)

*    woensdag 21 september: Leeuwergem (O-VL)

*    donderdag 22 september: Moerzeke (O-VL) vanaf 13u00

*    vrijdag 23 september: Hamme (O-VL)

*    zaterdag 24 september: Sijsele – Kermistocht (zie bijlage), ook wandelen in Kachtem en Reninge (W-VL) – Hamme, Zulzeke en Melle (O-VL)

*    zondag 25 september: Oostkamp, Kachtem, Kortrijk en Wervik (W-VL) – Wanzele, Stekene en Ophasselt (O-VL) – Groede (Zeeland)

Meer tochten nog en de nodige info daarover uiteraard op www.wandelsportvlaanderen.be/kalender

Nieuws uit eigen keuken:

*    woensdag 21 september afsluiter van het seizoen “Start to Walk 2022”, afspraak om 18u30 voor een korte tocht (5 km – invallende duisternis) met daarna gezellig samenzijn met een hapje en een drankje, misschien even op voorhand een seintje geven als je langskomt. Sportcomplex t’ Veld in Sijsele, Eikelberg cafetaria hoofdgebouw.

*    ons ledenblad Lijntjes is van de persen gerold en zal komende week bedeeld worden, we gaan er alles aandoen, ondanks het vele werk voor de Kermistocht, om dit waar te maken.

*    van 18 tot 25 september mag Levenslijnteam Damme-Roda-Helis de titel voeren van “Duurzame held van de stad Damme”. Door het college werden wij aangeduid als laureaat voor deze titel mede door onze vele inspanningen voor onze naaste medemens. Onder het motto ” Leave No One Behind” (Laat niemand achter) zal onze vereniging via diverse sociale media deze week in de kijker geplaatst worden. Een duidelijke erkenning voor het vele en noeste werk dat door velen onder ons verricht wordt in het belang van onze naaste medemens. Een dikke proficiat aan allen.

Vriendelijke groet, fijn weekend verder, LEVENSLIJNTEAM – DAMME vzw

12 september 2022

Vrienden,

klimatologisch vertoeven we momenteel in herfstmodus, de grote warmte ie verdwenen en jawel het kan duidelijk wel nog regenen. Mooi meegenomen voor de natuur waarin momenteel enorm veel zuurstof aanwezig is. De ideale begeleider voor een mooie  wandeling in je eentje of met vrienden. Het kan uiteraard ook georganiseerd de komende week en dit op en in onder andere:

*    dinsdag 13 september: Ursel (O-VL)

*    woensdag 14 september: Ingelmunster (W-VL) en St. Martens-Lierde (O-VL)

*    donderdag 15 september: Bellem (O-VL)

*    vrijdag 16 september: Koekelare (W-VL)

*    zaterdag 17 september: Assebroek en Kortemark (W-VL) – Boekhoute (O-VL) – ook op zaterdag 17/09 de Western Front Trail in de Westhoek met start in Ieper – Nieuwpoort en Zonnebeke, wandelen langs de frontsteden uit WO I (meer info op www.westernfronttrail.be) – vooraf inschrijven kan via deze site.

*    zondag 18 september: St. Andries-Brugge en Westende (W-VL) – Lembeke, Deinze, Haaltert, St. Niklaas en Zegelsem (O-VL)

Voor meer info en nog meer tochten uiteraard kijken op www.wandelsportvlaanderen.be/kalender of in Walking in Belgium 2022

Nieuws uit eigen keuken:

*    woensdag 14 september start van het seizoen 2022-2023 “Sport Mee”-wandelen, het aanbod sport voor volwassenen en personen met een beperking van Sportdienst Damme. Wij verzorgen om de 2 weken (niet op feestdagen of schoolverlof) het onderdeel wandelen op woensdagmiddag. Afspraak om 14u00 sportcomplex ’t Veld, Eikelberg in Sijsele. Eerste deelname is gratis, vanaf 28/09 is de deelname 2,00€ of je schaft je een 10 beurtenkaart aan bij de Uitbalie van de stad in de Cultuurfabriek, Stationstraat 22 in Sijsele (enkel in de voormiddag 09 – 12 uur).

*    er rust een vloek op de St. Hubertustocht in Godewaersvelde (Frankrijk), voor het 3e jaar op rij werd deze geannuleerd. Wij hadden een bus verplaatsing voorzien om er deel te nemen, ondertussen hadden reeds 30 leden zich ingeschreven. Om dat alles reeds geprogrammeerd is en was hebben we een alternatief uitgedokterd met de verplaatsing op dezelfde datum, zondag 16 oktober, naar de “5e Rondom kaasdorp Passendale” in Passendale. Wij waren daar ook vorig jaar maar men heeft ons verzekerd dar er een volledig ander parcours klaar ligt. Voor meer info verwijs ik nu al naar “Lijntjes”, ons clubblad dat momenteel in opmaak is en hopelijk tegen eind volgende week beschikbaar en verdeeld zal zijn.

Vriendelijke groet, fijn weekend verder, LEVENSLIJNTEAM – DAMME vzw