9 april 2022

Vrienden,

we knippen de Paasvakantie dit weekend middendoor, was de eerste week wat minder wat de weersomstandigheden betrof,  volgende week kondigt men een lichtere verbetering, lees meer zon en warmer, aan. Ideale omstandigheden dus om de nu toch wel zichtbaar ontluikende lente te observeren en de natuur in te trekken, hetzij in je eigen omgeving of op één of andere georganiseerde wandeltocht in onze omgeving. Voor komende week hebben we het volgende in petto op en in onder andere:

*    dinsdag 12 april : St. Joris-Beernem (W-VL)

*    donderdag 14 april: Torhout (W-VL) en Stekene (O-VL)

*    zaterdag 16 april: Oostende en Oostnieuwkerke voor W-VL, Melden en Oosteeklo voor O-VL

*    zondag 17 april:  Paaszondag: Tielt en Geluveld voor W-VL, De Klinge en Geraardsbergen voor O-Vl

*    Paasmaandag 18 april:  Kemmel en Oostkamp in W-VL, Evergem in O-VL

Meer tochten en info uiteraard op www.wandelsportvlaanderen.be/kalender

Nieuwtjes uit eigen keuken:

*    woensdag 13 april in het kader van “Start to Walk” , onze eigen oefentochten gaan we wandelen in en om Sijsele. Afspraak om 18u30 voor een groepswandeling aan een rustig tempo van een 8 km sportcomplex ’t Veld in Sijsele.

*    ondertussen zijn we binnenskamers reeds in de weer met de voorbereiding van Vlaanderen Wandelt Lokaal in Damme van zondag 24 april. Stip deze datum nu reeds aan in jullie agenda en kom mee genieten. (zie bijlage)

*    “Lijntjes”, ons ledenblad is eindelijk van de persen gerold, iedereen zou nu een exemplaar moeten ontvangen hebben of ten laatste via Bpost begin komende week.

Vriendelijke groet, fijn weekend verder, geniet van de Paasdagen volgende week,

LEVENSLIJNTEAM – DAMME vzw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *