2 april 2022

Vrienden,

een laat winter offensief probeert roet in het eten bij de start van het paasverlof te gooien. Sneeuw in april, verwonderlijk doch niet uitzonderlijk, vorig jaar ook een sneeuwdag op 6 april. Toch is het even terug wennen na de fantastische maand maart wat het weerbeeld betreft. Met volle teugen mochten we genieten van een prille lentezon bij onze passages doorheen de ontluikende natuur. Blijkbaar is het nu terug naar af als we de voorspellingen voor de eerste week van het verlof mogen geloven. Maar elk weerbeeld heeft zijn of haar charmes, eens lekker ingeduffeld met de wind op kop door de atmosfeer trekken kan wonderen verrichten en helderheid brengen. Deze morgen waren we te gast in Koekelare waar ook aan de lange afstandswandelaars werd gedacht met parcours van 30, 42 en 50 km met bevoorrading. Leuk vast te stellen dat ook van onze eigen leden zich aan zo’n lange afstand wagen, chapeau daarvoor. Vroeg uit de veren deze morgen om te genieten van de vele prachtige momenten onderweg met een temperatuur net boven het vriespunt, het verdient respect.

Voor de eerste week van het paasverlof kunnen we in onze contreien het volgende wandelaanbod noteren:

*    dinsdag 05 april: in Middelkerke(Westende) – W-VL

*    woensdag 06 april: in Roeselare (W-VL) en Aaigem (O-VL)

*    donderdag 07 april: in Nieuwpoort (W-VL)

*    vrijdag 08 april: in Lauwe (W-VL)

*    zaterdag 09 april: in Ardooie (W-VL), Denderbelle en Nukerke (O-VL)

*    zondag 10 april: in Waardamme, Poperinge en Moorsele (W-VL, Zele en Machelen (O-VL)

Wie weet bent u deze week ergens op vakantie en wilt u even de benen strekken dan kan je altijd terecht voor meer tochten en info op www.wandelsportvlaanderen.be/kalender

Nieuws uit eigen keuken:

*    door de paasvakantie komende week geen “Sport Mee” wandelen op woensdag, wel wordt er gewandeld de week daarop op woensdag 13 april in het kader van “Start to Walk” onze eigen oefentochten op woensdagavond.

*    regelmatig krijg ik de laatste dagen de vraag waar “Lijntjes” blijft? Het antwoord moet ik echter schuldig blijven, blijkbaar spelen externe problemen een rol in het afwerken van ons ledenblad waar ikzelf geen zicht op heb.

Vriendelijke groet, fijn weekend verder,

LEVENSLIJNTEAM – DAMME vzw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *