16 april 2022

Vrienden,

we beleven hoogdagen wat het weer betreft met de paasdagen, aan allen een leuk paasweekend gewenst trouwens. Hoogdagen ook voor de wandelclubs die in dit eigenste weekend organiseren,daarvan waren we vandaag getuige in Oosteeklo. Ook volgende week zondag 24 april wordt een hoogdag, het weer even terzijde gelaten, met “Vlaanderen Wandelt Lokaal”, de wandelhappening van Wandelsport Vlaanderen als alternatief na twee jaar Corona voor de Nationale Wandeldag. Ook wij in Damme haken ons wagonnetje aan de wandeltrein die overal in Vlaanderen komt aangespoord. Bij deze dan ook een warme oproep om massaal langs te komen op onze eigen organisatie gesitueerd in de Gemeentelijke Turnzaal, Lindenplein op de markt te Sijsele. We bieden zoals steeds een gevarieerd parcours aan met 6 – 8 – 10 – 14 – 20 en 24 km. Al onze leden mogen zich gratis laten registreren, breng dan ook maar familie of vrienden mee onder het motto: “hoe meer zielen, hoe meer vreugd”. Ondertussen leggen wij de laatste hand aan de voorbereidingen deze week, een week waar je ook nog eens kan genieten van de natuur op en in onder andere:

*    paasmaandag 18 april: Oostkamp en Kemmel in W-VL, Evergem in O-VL

*    dinsdag 19 april: Ingelmunster (W-VL)

*    woensdag 20 april: Velzeke-Ruddershove (O-VL)

*    zaterdag 23 april: Snellegem en Ruiselede (W-VL)

*    zondag 24 april: Vlaanderen Wandelt Lokaal ook in Damme-Sijsele (zie bijlage). Volledigheidshalve ook de andere plaatsen waar je eventueel van start kan: Brugge, Middelkerke,Koolskamp, Zonnebeke, Alveringem, Oedelem,                            Nieuwpoort, Izegem, Kortemark, Westende, Oostende, Adinkerke, Esen en Aalbeke allen in West-Vlaanderen.

       Temse, Hansbeke, Belsele, Stekene en Brakel in Oost-Vlaanderen.

Meer info over data en tochten uiteraard op www.wandelsportvlaanderen.be/kalender

Ook nog deze week op woensdag 20 april in het kader van “Sport Mee” wandelen in en om Sijsele, afspraak om 14u00 sportcomplex ’t Veld in Sijsele. Rustige tocht van een 7 à 8 km.

Vriendelijke groet, fijne paasdagen verder,

LEVENSLIJNTEAM – DAMME vzw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *