6 november 2021

Vrienden,

met de overstap naar het winteruur voelt het ook al een beetje winters aan, vroeg donker en als de zon er even is dan zit ze verdomd laag, probleem om dan met de wagen de straat op te moeten.  Maar zoals steeds heeft elk nadeel ook zijn voordeel: lange mooie warme avonden, gezellige verlichte sfeer in huis, je voelt het eindejaar al komen al werden we vorig weekend nog opgeschrikt door Halloween. Ook in deze pré-wintertijd is het zalig om buiten te komen om vaak eens een frisse neus op te halen. Daarbij deze mogelijkheden komende week:

*    donderdag 11 nov: Damme Wandelt vanuit Moerkerke (zie bijlage) we verwachten velen van onze leden op onze eigen organisatie

                                        Ook mogelijkheden: Kortemark, Wervik en Torhout (W-VL) – Aalter, Zulte, Oudenaarde en Hamme (O-VL)

*    zaterdag 13 nov:    Slijpe en Ichtegem (W-VL) en Deinze (O-VL)

*    zondag 14 nov:    Westouter en Oostende (W-VL) en Berlare (O-VL)

Meer tochten en belangrijke info over deze op www.wandelsportvlaanderen.be/kalender

Nieuws uit eigen keuken:

*    uiteraard zoals reeds aangehaald worden jullie allen uitgenodigd donderdag aanstaande naar aanleiding van Damme Wandelt vanaf 08u00 vanuit sportcomplex Meuleweg in Moerkerke. Samenwerking met stad Damme.

*    in het kader van “Sport Mee” in samenwerking met Sportdienst Damme met de bedoeling sport aan te bieden aan volwassenen en personen met een beperking gaan we wandelen op woensdag 10 november in en rondom Sijsele.                   Afspraak 14u00 sportpark ’t Veld in Sijsele.

*    Daar we reeds onze nieuwe wandelseizoen 2022 ingestapt zijn wordt gevraagd om het lidgeld, zijnde 15,00€, te willen overmaken op ons rekeningnummer: BE30 3631 5604 1011 van Levenslijn Damme. Doe dit zeker voor het eind van            2021 als je vanaf 2022 wilt gaan wandelen aan ledentarief..

*    Nogmaals een oproep om jullie gegevens van het wandeljaar 2021 (nov 2020-okt 2021)door te sturen aub, alsook het inleveren van de gele tochten spaarkaarten van 2021 (eventueel nog van 2020). Dit alles kan en mag op het                          secretariaat, Kerkakker 3 in 8340 Sijsele.  Wie nog van die speciale wandelboekjes ‘Limited Edition” bezit en recht heeft op een poncho of rugzak, zondag aanstaande kan je die verkrijgen in Oostende of je kan die met mij meegeven.

Vriendelijke groet, fijn weekend verder,

LEVENSLIJNTEAM – DAMME vzw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *