1 november 2021

Vrienden,

komende nacht draaien we onze klok een uurtje terug, om drie uur wordt het opnieuw twee uur. Een uurtje meer slaap of een uurtje vroeger uit de veren om de beentjes te strekken, je kiest maar. Opgelet vanaf maandag 01 november dien je jouw Covid Safe Ticket (CST) bij te hebben om deel te nemen aan een georganiseerde wandeltocht. Daarnaast zijn sedert gisteren 29 november ook de mondmaskers opnieuw verplicht bij het betreden van een openbare ruimte. Deze morgen in Sinaai werd daar op dit laatste zeer streng  toegekeken. Een verwittigd wandelaar is er…waard. Mede door deze nieuwe beperking in de vrijheid om te organiseren werd reeds in laatste instantie de tocht van maandag 01 november in Zillebeke geannuleerd. Gelieve bijtijds de wandelkalender op www.wandelsportvlaanderen.be te raadplegen om niet voor verrassingen te staan.

Komende week mogelijkheid tot wandelen op en in onder andere:

*    maandag 01 nov:    Koekelare (W-VL) en Maldegem(O-VL)

*    woensdag 03 nov: Kwaremont (O-VL)

*    donderdag 04 nov: Adinkerke (W-VL)

*    vrijdag 05 nov:    Hooglede (W-VL)

*    zaterdag 06 nov:    Gentbrugge (O-VL)

*    zondag 07 nov:    Ingelmunster en Knokke-Heist (W-VL) en Balegem (O-VL)

Vreemd dat er op zondag 07 november ter gelegenheid van de Canadezentocht in Knokke-Heist wel gewandeld wordt terwijl op dezelfde locatie de Monumententocht van zaterdag 06 november geannuleerd werd.

Nieuws uit eigen keuken:

*    daar ons wandelseizoen 2021 afloopt morgen zondag 31 oktober en ons nieuw seizoen 2022 aanvangt op maandag 01 november de beleefde doch dringende vraag om eventjes werk te maken van jullie gestapte tochten en kilometers van het voorbije seizoen en deze dan door te sturen naar het secretariaat zodat we een totaal overzicht voor 2021 kunnen/mogen maken.

*    donderdag 11 november organiseren we in eigen beheer “Damme Wandelt” vanuit sportcomplex Meuleweg in Moerkerke (zie gegevens in bijlage). Wij hopen dat onze leden massaal op deze uitnodiging ingaan en hun beste beentje voorzetten.

Vriendelijke groet, fijne dag verder,

LEVENSLIJNTEAM – DAMME vzw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *