14 november 2021

Vrienden,

een regenachtige zaterdag vandaag is niet het ideale slot van de voorbije week waarin we donderdag 576 deelnemers mochten verwelkomen op onze eigen organisatie “Damme Wandelt”. Wie nog even wil nagenieten van deze tocht kan terecht op volgende link: https://photos.app.goo.gl/womjnQ5PjMRsfnef8 met dank aan Greta en Paul. Ondertussen blijft COVID-19 onze samenleving in de ban houden en worden her en der tochten geannuleerd en dient men nauwgezet de kalender op WSVL in de gaten te houden daar er ook last-minute annulaties zijn. Voorzichtigheid blijft dus geboden en zeker een mondmasker dragen bij betreden van startlocaties en rustpunten. Ook uw CST (Covid Safe Ticket) is vandaag de dag een noodzakelijk iets om te kunnen deelnemen.

Komende week kan men deelnemen op en in onder andere:

*    dinsdag 16 nov: St. Eloois-Winkel (W-VL)

*    woensdag 17 nov: Oombergen (O-VL)

*    vrijdag 19 nov: Lichtervelde (W-VL)

*    zaterdag 20 nov: Wervik en Zedelgem (W-VL)

*    zondag 21 nov: Oostnieuwkerke en Oedelem (W-VL) en Baarle (O-VL)

Zoals al eerder aangegeven nog meer tochten en info op: www.wandelsportvlaanderen.be/kalender

Nieuws uit eigen keuken:

*    we naderen met rasse schreden het eind van 2021, het moment om te denken het lidgeld voor 2022 over te maken, zijnde 15,00€ op rekeningnummer: BE30 3631 5604 1011 van Levenslijn Damme, doe dit zeker voor eind 2021 als je ook volgend jaar wilt verder genieten van de ledenkortingen. Indien lidgeld betaalt wordt uw huidige lidkaart opnieuw geactiveerd om ook volgend jaar op stap te kunnen.

*    ook nogmaals een oproep om de gegevens van de periode” november 2020 – oktober 2021″ over te maken met andere woorden uw aantal tochten en de afgelegde kilometers. Op die manier kunnen we een totaal overzicht van het voorbije wandelseizoen opmaken.

*    heuglijk nieuws deze week naar aanleiding van de geboorte van Emile Myncke, zoontje voor Celine Neyt en Robin Myncke en een broertje voor Elise die ter wereld kwam op maandag 8 november. Robin is lid van onze wandelclub alsook zijn vader Eric en schoonvader Mario die beiden peter worden. Proficiat aan de ganse familie en welkom aan de kleine Emile.

Vriendelijke groet, fijn weekend verder,

LEVENSLIJNTEAM – DAMME vzw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *