6 mei 2023

Vrienden,

vandaag reeds de info voor volgende week, morgen andere katjes ( of zijn het kippetjes?) te geselen maar ook om op de vooravond van ” Atelier in Beeld” jullie nog eens extra warm te maken voor het expositie van een brede waaier van kunst ook door leden van onze vereniging. Zo kan je morgen zaterdag 6 mei en zondag 7 mei terecht in de Weststraat 21a te Moerkerke waar niet alleen de creaties van Rudi Buyse maar ook deze van nog een aantal andere Damse kunstenaars te bewonderen zijn in het atelier Twenty One. De gebroeders Marty en Melvin Matthys exposeren in hun ouderlijk huis bij onze voorzitter Rita in de Hoornstraat 65 in Den Hoorn-Moerkerke. Alle info en openingsuren  op www.atelierinbeeld.be/damme

Wandelen dan de komende week kan op en in onder andere:

*    dinsdag 9 mei: Aartrijke (W-VL)

*    woensdag 10 mei: Geluwe (W-VL) en Kwaremont (O-VL)

*    donderdag 11 mei: Moorslede (W-VL) en De Klinge (O-VL)

*    vrijdag 12 mei: Ruiselede (W-VL)

*    zaterdag 13 mei: Knokke – De Haan – Oostende en De Panne zijn start en/of aankomst locaties voor de “AG Belgian Coast Walk” tussen De Panne en Knokke, kijk voor gegevens             zeker eens op de wandelkalender van WSVL. Daarnaast ook wandelen in Zande (W-VL) -St. Maartens-Leerne (O-VL) en Hulst (Zeeland)

*    zondag 14 mei: De Haan en Westende (W-VL) – Dikkelvenne en Lebbeke (O-VL)

Nog meer tochten en verdere info op www.wandelsportvlaanderen/kalender

Nieuws uit eigen huis: woensdag 10 mei in het kader van “Start to Walk” onze eigen oefentochten wandelen in en om Sijsele, afspraak sportpark ’t Veld Sijsele om 18u30. Noteer zeker al vrijdag 19 mei in jullie agenda want dan organiseren we onze eigen Levenslijntocht vanuit de gemeentelijke Turnzaal in Sijsele (zie bijlage). Voor de busuitstap naar Bray-Dunes op zondag 11 juni worden dinsdag aanstaande de laatste kantjes afgerond, wat inhoudt dat je woensdag een extra info mag verwachten.

Vriendelijke groet, fijn weekend verder, LEVENSLIJNTEAM – DAMME vzw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *