20 mei 2023

Vrienden,

bijna behoort het lange (wandel)weekend tot het verleden met op donderdag de Hemelvaarttocht in Vladslo, op vrijdag onze eigen 18e Levenslijntocht in Sijsele met 762 deelnemers, gisteren zaterdag de Houtwaltocht in Lichtervelde en deze morgen de adembenemende Lentetocht in de Vlaamse Ardennen rond St. Lievens-Houtem. Stuk voor stuk prachtige organisaties in ideale omstandigheden met een wonderbaarlijke natuur rondom ons. Het geluk kan soms in kleine hoekjes verscholen zitten. Bij deze nogmaals dank aan onze 25 medewerkers voorbije vrijdag en ook aan de 66 eigen leden die hebben deelgenomen aan de Levenslijntocht. Wie nog even wil nagenieten kan terecht op www.wandelblog.com  waar een aantal fotoreportages te vinden zijn.

Komende week tappen we uit een nieuw en ander vaatje met mogelijkheden op en in onder andere:

*    dinsdag 23 mei: Deinze (O-VL) start driedaagse met telkens deelname tussen 16u30 en 20u00)

*    woensdag 24 mei: Deinze(O-VL)

*    donderdag 25 mei: Deinze(O-VL)

*    vrijdag 26 mei: Moorsele (W-VL) en Kruishoutem (O-VL)

*    zaterdag 27 mei: Wakken en Houthulst (W-VL) – Ertvelde, Aaigem en Poesele (O-VL)

*    zondag 28 mei: Knokke-Heist, Rumbeke en Brugge (CM Urban Walk enkel mits voorinschrijving) (W-VL) – Wetteren en Stekene (O-VL)

Alle info over deze en nog meer tochten uiteraard op www.wandelsportvlaanderen.be/kalender

Nieuws uit eigen huis: * woensdag 24 mei in het kader van “Start to Walk 2023” onze eigen oefentochten, wandelen in en om Sijsele in groep voor een tocht van 7 à 8 km aan een rustig tempo. Afspraak: 18u30 sportpark ’t Veld, Eikelberg in Sijsele.

*    wie alsnog wenst mee te reizen naar Bray-Dunes op zondag 11 juni aanstaande naar de Picontocht, heeft nog een waterkans om erbij te zijn, vlug reageren is vandaag dus de boodschap.

Vriendelijke groet, fijne zondag verder, LEVENSLIJNTEAM – DAMME vzw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *