29 april 2023

Vrienden,

vandaag de eerste dag van een voor velen onder ons (lang)weekend, de weersverwachtingen ogen mooi, dus niets houdt ons tegen om de natuur in te trekken en te genieten niet alleen van het weekend en het eventuele gezelschap maar zeker van de prachtig ontluikende natuur rondom ons. Morgen zondag reizen we per bus naar Vlaanderen Wandelt, de nationale wandelhappening van Wandelsport Vlaanderen, in St. Truiden waar zeker ook de natuur haar mooiste plunje zal aangetrokken hebben met onder meer het bloesems festijn bij de lokale fruitboeren. Maandag 01 mei, worden er traditioneel meiklokjes aangeboden aan degenen die je het nauwst aan het hart liggen, dit kan je ook combineren met een wandeling in onder andere:

*    Oostnieuwkerke en Heestert (W-VL) – Horebeke, St. Jan-in-Eremo en Dendermonde (O-VL)

Vervolgens wordt het uitkijken naar volgend weekend om in de omgeving aan je trekken te komen zijnde op en in:

*    zaterdag 06 mei: Alveringem en Blankenberge-tweedaagse (W-VL) en Kruisem (O-VL)

*    zondag 07 mei: Kortemark, Roeselare, Gijzelbrechtegem en Blankenberge-tweedaagse (W-VL)

Aandacht: voor de tweedaagse Blankenberge kan je enkel  vooraf inschrijven tot woensdag 3 mei via:www.2daagse.be

Meer info over al deze en nog andere tochten in het Vlaamse wandellandschap en daarbuiten op www.wandelsportvlaanderen.be/kalender

Nieuws uit eigen keuken: * woensdag 3 mei in het kader van Sport Mee wandelen in en om Sijsele, afspraak sportpark ’t Veld Sijsele om 14u00. Rustige groepswandeling van om en bij de 7 km. * Binnenkort mogen jullie meer info verwachten over onze volgende uitstap op zondag 11 juni naar de Picontocht in Bray-Dunes. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan het programma.

vriendelijke groet, fijn lang weekend verder, LEVENSLIJNTEAM – DAMME vzw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *