6 juni 2021

Vrienden,

na een kleine zondvloed voorbije vrijdag mogen we momenteel opnieuw genieten van aangenaam lenteweer. Leuk om in deze omstandigheden te genieten van een fikse wandeling als het even kan in één van de vele bossen die onze regio rijk is. Zo was het deze morgen genieten van het Paalbos, het Bergjesbos, de Steenbrugse bosjes en het domein Ryckevelde tijdens een tocht op het permanent wandelparcours van onze vrienden De Brugsche Globetrotters. Neem daarbij nog een passage door de natuurgebieden Gemene Weidebeek en Gemene- en Loweiden bij en je kan bogen op een prachtige wandelervaring.

Door de aangekondigde verdere versoepelingen in de strijd tegen COVID-19 afgelopen vrijdag en die ingaan vanaf woensdag 9 juni mogen we stilaan weer hopen dat georganiseerde wandeltochten worden aangeboden. Voor komende week is dit in onze regio het geval op zaterdag 12 juni in Waardamme in een organisatie van De Godelievestappers Ruddervoorde. Let wel, er dient via de wandelkalender van Wandelsport Vlaanderen vooraf ingeschreven te worden, ga naar de tocht in Waardamme, klik en je vindt” inschrijfgeld leden – niet-leden” met daaraan gekoppeld “registreer hier”. Je dient de dag zelf nog wel in te scannen en te betalen. Er zijn geen rustpunten, wandeltocht is in lussen, en er is geen horeca voorzien. (in bijlage vinden jullie een overzicht permanente parcours en ook waar er georganiseerd gewandeld kan worden de volgende dagen).

Deze week gaan we in het kader van “Start to Walk” , onze eigen oefentochten ook wandelen op woensdag 9 juni in en om Sijsele. Afspraak sportcomplex ’t Veld in Sijsele om 18u30. Bij lenteweer zal nadien de mogelijkheid bestaan wat te nuttigen. Indien je zinnens bent deel te nemen graag een seintje op 0478 28 17 87.

Ook nog even jullie aandacht voor het volgende:
Ga je winkelen bij Carrefour ? 
Vraag dan zeker je waardebonnen, scan ze in via de “Steun je sportclub”-app van Carrefour en selecteer Levenslijnteam Damme als je favoriete sportclub.
Spaar steuncodes bij Carrefour en help ons zo aan materiaal!
Vanaf 5 mei 2021 tot en met 12 juli 2021 krijgt elke klant steuncodes in alle Carrefour-winkels in België en op Carrefour.eu per aankoopschijf van €20* en bij deelnemende producten. Mobiliseer al jouw vrienden, familie en kennissen om mee codes te sparen voor onze club! Je kan/mag jullie steuncodes ook steeds bezorgen bij Nicky die deze actie voor onze club coördineert.

Ondertussen werken we achter de schermen verder aan onze eerstvolgende organisatie: “Vlaanderen Wandelt Lokaal” op zondag 27 juni aanstaande. Deze organisatie komt ter vervanging van de Nationale Wandeldag en je hebt de mogelijkheid te starten op meer dan 100 locaties in Vlaanderen. Wij zitten in een samenwerkingsverband met 13 clubs in het Brugse Ommeland en Het Houtland en creëren op die manier een gigantisch wandelparcours door een stuk van onze provincie. Daar dit een samenwerking is zal voor deze ene maal iedereen deelname dienen te betalen: 1,50€ leden, 2,50€ niet-leden, kinderen tot 12 jaar nemen gratis deel. Je kan nu al vooraf inschrijven via de wandelkalender op Wandelsport Vlaanderen volgens dezelfde werkwijze als hierboven reeds aangehaald.

Vriendelijke groet, fijn weekend verder, geniet van de zon en zorg voor elkaar,

LEVENSLIJNTEAM – DAMME vzw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *