30 mei 2021

Vrienden,

er liggen ons wat aangename lentedagen in het verschiet, ideale gelegenheid om eens de natuur, deze tijd op haar mooist met al dat jong groen, in te trekken en te genieten van een deugdzame wandeling. Dat hebben we deze morgen ook gedaan met een heerlijke tocht van zo’n 14 km met enkele verkenningsstukken als ontdekking voor de komende tochten. Daar de Corona cijfers een gunstig verloop kennen en meer dan de helft van de volwassen bevolking minimum éénmaal werd gevaccineerd mogen we stil de hoop mee dragen dat weer wat mogelijk zal worden om georganiseerd te wandelen na 09 juni. Het is dan ook meegenomen om wat voorbereiding voor de komende maanden af te werken.

Komende week is het georganiseerd aanbod enkel beperkt tot een tocht in Berlare (O-VL) op zaterdag 5 juni. Alternatief is uiteraard één van de permanente parcours mee te pikken die nog op de kalender staan, al blijkt het aanbod hier wel wat te dalen (zie bijlage).

Woensdag 2 juni gaan we dan in het kader van “Sport Mee”, het sportaanbod van stad Damme wel wandelen in en om Sijsele, afspraak om 14u00 in het sportcomplex ’t Veld in Sijsele. Sommigen hebben reeds bevestigd aanwezig te zijn, waarvoor dank, aan andere geïnteresseerden wordt gevraagd alsnog een seintje te geven hetzij via Sportdienst Damme op het nr: 050 28 84 40 of op mijn nr: 0478 28 17 87. Op die manier kunnen we uitmaken of het al dan niet nodig zou zijn om de groep op te splitsen om te voldoen aan de huidige geldende Corona maatregelen.

Vriendelijke groet, fijne zondag verder,

LEVENSLIJNTEAM – DAMME vzw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *