14 juni 2021

Vrienden,

het beloofd een stralende “Vaderdag” te worden, proficiat aan alle papa’s trouwens, geniet maar even van jullie dagje en laat jullie indien mogelijk maar eens lekker verwennen.

Ideale weersomstandigheden om ’s morgens vroeg de natuur in te trekken want “de morgenstond heeft goud in …. weetjewel. Gisteren konden we voor het eerst sinds oktober vorig jaar opnieuw genieten van een georganiseerde wandeltocht in en om Waardamme. Proficiat aan de Godelievestappers Ruddervoorde voor hun puike Corona-proof wandeling, waar ze 838 deelnemers mochten verwelkomen, onder hen ook 12 leden van onze eigen club Levenslijnteam Damme.

Komende week krijgen we opnieuw wat mogelijkheden voorgeschoteld met namelijk op en in:

* donderdag 17 juni in Beernem

* vrijdag 18 juni in Oostende

* zaterdag 19 juni in Torhout en Zeebrugge

* zondag 20 juni in Lombardsijde

Voor al deze organisaties is het aangewezen zich vooraf te registreren via wandelkalender Wandelsport Vlaanderen.

Ook deze week wandelen we voor dit lopende seizoen nog √©√©nmaal in en om Sijsele in het kader van “Sport Mee”, het sportaanbod van stad Damme voor volwassenen en personen met een beperking. Afspraak woensdag 16 juni om 14u00 sportcomplex ’t Veld in Sijsele. Verder kan je ook hier en daar nog terecht op een permanent parcours (zie bijlage)

Ondertussen werken we verder aan de organisatie van Vlaanderen Wandelt Lokaal op zondag 27 juni aanstaande, waar we zelf instaan voor een tocht vanuit Sijsele, Gemeentelijke Turnzaal op het Lindenplein. In samenwerking met diverse wandelclubs bieden we een waaier van wandelmogelijkheden aan. Vanuit Sijsele is het mogelijk om aan te sluiten op het parcours van de Brugsche Globetrotters die organiseren vanuit St. Michiels-Brugge of een ommetje te maken richting Oedelem waar je op het parcours van De Marollen Sijsele belandt. Alle mogelijke verdere info kan je vinden in “Lijntjes” dat komende verschijnt. In Sijsele zal er zeker een mogelijkheid tot catering aanwezig zijn.

Vriendelijke groet, fijne dag verder,

LEVENSLIJNTEAM – DAMME vzw

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *