5 maart 2022

Vrienden,

voorbije woensdag hadden we met de Krokustocht onze eerst organisatie van 2022. Een schot in de roos gaan we die niet direct noemen maar we mogen met een voldaan gevoel terugkijken mede door het ideale wandelweer. Wie nog even wil nagenieten kan terecht op onze site bij de rubriek sfeerbeelden waar twee links geplaatst zijn, enerzijds van onze huisfotograaf Paul, anderzijds van Frans D’Haeyere uit Zonnebeke die ook een verslag doorstuurde. Gisteren kregen we van het Overlegcomité goed nieuws in verband met de Corona maatregelen, de overschakeling naar code geel op de Corona-barometer maakt het mogelijk om te gaan wandelen zonder het bovenhalen van het Covid Safe Ticket en ook het dragen van een mondmasker valt weg. Ook voor het optreden van Augustijn Vermandere volgende vrijdag 11 maart in de Cultuurfabriek in Sijsele opent de overstap naar code geel heel wat meer mogelijkheden: een volle zaal kan en mag, geen toegangscontrole CST meer en ook de mondmaskerplicht valt weg. Voor dit optreden ten voordele van onze vereniging zijn nog kaartjes te bekomen op het nr: 0478 276904 van onze voorzitter. Gewoonweg doen, (zie bijlage).

Komende week kunnen we ons hartje ophalen om van de natuur te genieten al wandelend op en in onder andere:

*    maandag 07 maart: Oostnieuwkerke (W-VL)

*    dinsdag 08 maart: Hulste (W-VL)

*    vrijdag 11 maart: Zerkegem (W-VL)

*    zaterdag 12 maart: St. Kruis-Brugge en Ledegem (W-VL) – Evergem en Brakel (O-VL)

*    zondag 13 maart: Rollegem, Vlamertinge en Middelkerke (W-VL) – Aalter en Steendorp (O-VL)

Meer tochten en info uiteraard op www.wandelsportvlaanderen.be/kalender

PS: de tochten van morgen zondag 6 maart in Ninove(O-VL) en Waregem(W-VL) werden alsnog geannuleerd.

Nieuws uit eigen keuken:

* woensdag 09 maart in het kader van “Sport Mee” in samenwerking met Sportdienst Damme mogelijkheid om te wandelen in en om Sijsele met een groepstochtje van een 7 à 8 km richting Ryckevelde. Afspraak om 14u00 sportcomplex ’t Veld in Sijsele – cafetaria kant Warandelaan.

* vrijdag 11 maart om 20 uur Cultuurfabriek, Stationstraat 22 in Sijsele optreden Augustijn ten voordele van Levenslijn Damme. Parkeren kan op parking Lindenplein.

Vriendelijke groet, fijn weekend verder en geniet van de zon komende week,

LEVENSLIJNTEAM – DAMME vzw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *