12 maart 2022

Vrienden,

het was gisteren genieten van en met het optreden van Augustijn (Vermandere) in de Cultuurfabriek in Sijsele. Op die manier laat Levenslijn Damme zien dat het ook een cultureel kantje heeft en willen we een ander publiek aanspreken dan datgene die we in het wandellandschap ontmoeten. Voor elk wat wils dus in Damme. Daar onze hoofdactiviteit uit wandelen bestaat brengen we jullie ook deze week de nodige info om zonder problemen van jullie hobby te genieten. Zo kan men de komende dagen terecht op en in onder andere:

*    dinsdag 15 maart: Ingelmunster (W-VL)

*    woensdag 16 maart: Zottegem (O-VL)

*    zaterdag 19 maart: Oostkamp/Moerbrugge en Handzame (W-VL), ook wandelen in Kruishoutem (O-VL)

*    zondag 20 maart: Sijsele (van onze vrienden Feestcomité De Marollen – een aanrader), Mesen en Emelgem voor W-VL, Gentbrugge in O-VL

Meer tochten en info uiteraard op: www.wandelsportvlaanderen.be/kalender

Nieuws uit eigen keuken:

*    Start to Walk 2022: op woensdag 16 maart om 18u30 onze eerste oefentocht van 2022 op woensdagavond, rekening houdend met de invallende duisternis wordt het een gezond kort tochtje van een 5 km als start voor het komende seizoen. Deze avondtochten worden tot eind september om de twee weken aangeboden. In het nieuwe nummer van Lijntjes gaan jullie de exacte data terug vinden. Deelnemen is volledig gratis met de mogelijkheid om achteraf nog wat na te keuvelen.

*    Damse Cadeaubon: ik krijg nogal wat vragen in verband met de Damse cadeaubon verbonden aan de gele spaarkaarten 2020/2021. Je kan deze als betaalmiddel gebruiken bij tal van Damse handelaars/horecazaken. Bij twijfel stel je gewoon de vraag of men deze bons aanvaardt. Geniet er in alle geval van. Bons blijven 1 jaar na uitgifte geldig.

Vriendelijke groet, fijn weekend verder,

LEVENSLIJNTEAM – DAMME vzw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *