26 februari 2022

Vrienden,

komende week is ” de week van de Vrijwilliger”. Ook in onze vereniging zijn velen als vrijwilliger actief en kunnen wij zonden hen allen geen organisaties op pootjes stellen, bij deze eerst en vooral aan allen die de handen uit de mouwen steken of ook maar nu en dan eens bijspringen onder welke vorm dan ook: VAN HARTE DANK voor de vele uren dat jullie actief waren en zijn om mee te bouwen aan het huis dat Levenslijn Damme vandaag de dag is. (Zie ook de bijlage). Net zoals jullie schijnen binnen onze vereniging belooft de zon ook komende week een riem onder het hart te steken door haar uiterste best te doen om van het Krokusverlof een voltreffer te maken. Wij zijn ondertussen druk doende met de voorbereiding van onze eerste organisatie komende woensdag 02 maart: De Krokustocht 2022, ietwat aangepast naar parcours door de stormperikelen van vorige week. Op die manier worden de afstanden 6 – 10 – 14 en 18 km, voor elk wat wils dus. Handelend naar de vandaag geldende maatregelen in de strijd tegen COVID-19 kunnen wij catering aanbieden, helaas nog geen frietjes.

Ondertussen komen de organisaties stilaan terug tot leven en kunnen we deze week terecht om te wandelen op en in onder andere:

*    dinsdag 01 maart: St. Eloois-Winkel (W-VL)

*    woensdag 02 maart: Moerkerke: KROKUSTOCHT Levenslijnteam Damme

*    donderdag 03 maart: Lombardsijde (W-VL)

*    vrijdag 04 maart: Oedelem (W-VL) en Lokeren (O-VL)

*    zaterdag 05 maart: Westrozebeke (W-VL) en Borsbeke (O-VL)

*    zondag 06 maart: Waregem, Torhout en Lendelede (W-VL),  Stekene en Ninove (O-VL)

Meer tochten en info uiteraard op www.wandelsportvlaanderen.be/ kalender

Nieuws uit eigen keuken: vrijdag 11 maart om 20 uur in de Cultuurfabriek in Sijsele ten voordele van Levenslijn Damme: optreden Stijn Vermandere, er zijn nog kaartjes beschikbaar: tel: 0478/276904

Vriendelijke groet, fijne zonnige (vakantie)week verder,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *