5 februari 2022

Vrienden,

prachtige winterdag vandaag met een zon die we al wekenlang missen, ze bestaat dus echt nog. Heerlijke wintertocht deze morgen in Assenede waar het ondanks de drukte toch een vlotte bedoening was met een oogstrelend parcours, genieten pur sang. Ondertussen blijkt de piek van de Corona omnikrant variant ook bereikt en zien we de curve van besmettingen stilletjes aan neerwaarts dalen, volhouden zo. Alleen op die manier mogen we ons opnieuw verblijden om verder te mogen genieten van onze hobby: het wandelen zonder beperkingen. Momenteel zijn die er nog steeds onder de vorm van annulaties van georganiseerde tochten, al dient opgemerkt dat met een beetje goede wil van alle zijden toch het één en ander mogelijk is. Komende week kunnen we toch op een aantal plaatsen terecht om aan onze wandeltrekken te komen:

*    zaterdag 12 februari: Lichtervelde en De Panne (W-VL)

*    zondag 13 februari: Ruddervoorde en Lombardsijde (W-VL), Zomergem en St. Niklaas (O-VL)

Meer info over het al dan niet doorgaan van tochten uiteraard op www.wandelsportvlaanderen.be/kalender. Permanente parcours die worden aangeboden vind je in de bijlage.

Nieuws uit eigen keuken:

*    in het kader van “Sport Mee” het sportaanbod voor volwassenen en personen met een beperking aangeboden door stad Damme is er de mogelijkheid om met ons mee te wandelen in groep op woensdag 09 februari aanstaande. Afspraak om 14u00 sportcomplex ’t Veld in Sijsele, kant Warandelaan. Een rustige wintertochtje van een 7 à 8 km met bezoek aan Ryckevelde ligt in het verschiet.

*    daar het wandelen voorzichtig terug op gang komt bestaat ook in 2022 de mogelijkheid om als lid van onze club, via een spaarkaart te sparen en stempels te verzamelen, die bij deelname aan 20 organisaties recht geven op een attentie op het eind van het wandelseizoen. Deze gele spaarkaarten zijn altijd beschikbaar op het secretariaat en zijn ook ter beschikking op de woensdagwandelingen. Vraag ernaar en spaar zo voor een leuke attentie. Hoe meer kaarten je vol krijgt hoe leuker de return. De eigen tochten komen hiervoor niet in aanmerking.

Vriendelijke groet, fijne dag verder,

LEVENSLIJNTEAM – DAMME vzw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *