13 februari 2022

Vrienden,

het Overlegcomité heeft vorige vrijdag beslist om de Corona-barometer vanaf volgende vrijdag 18 februari op code oranje te plaatsen. Dit houdt in de er opnieuw een aantal maatregelen in de strijd tegen COVID-19 versoepelen. Indien deze evolutie zich de komende weken verderzet mogen we begin maart verwachten dat men deze barometer op geel zal plaatsen zodat men stilaan een uitzicht krijgt op het reeds lang aangekondigde ” Rijk der Vrijheid”. Laat ons dan ook in deze laatste rechte lijn verder samenwerken en ons houden aan de geldende maatregelen. Ook voor onze hobby, het wandelen, opent dit uiteraard een aantal perspectieven en mogen we stilaan dromen van een genormaliseerd organiseren van wandeltochten. Stilaan komen steeds meer tochten op de kalender wat we alleen maar kunnen toejuichen. Voor de voorlopige laatste maal vinden jullie dan ook een overzicht van permanente parcours. Ook voor degenen die besloten hebben niet langer deel uit te maken van onze vereniging, wat wij ten zeerste betreuren, zal dit de voorlopige laatste info zijn, wie alsnog aan boord wenst te blijven gelieve dit zo spoedig als mogelijk in orde te brengen.

Komende week kunnen we van de partij zijn om te wandelen en te genieten op en in onder andere deze locaties:

*    woensdag 16 februari: Reningelst (W-VL) en Oombergen (O-VL)

*    zaterdag 19 februari: Ichtegem en Meulebeke (W-VL),  Berchem (O-VL)

*    zondag 20 februari: Oostende en Beselare (W-VL) , Lotenhulle, Munkzwalm en Wieze (O-VL)

Meer info uiteraard op www.wandelsportvlaanderen.be/kalender

Nieuws uit eigen keuken:

*    wij vragen jullie speciale aandacht voor de twee organisaties die wij zelf organiseren volgende maand maart. 1) Op woensdag 02 maart onze Krokustocht vanuit sportcomplex De Meuleweg in Moerkerke met afstanden: 6 – 10 – 14 en 18 km. Deze tocht is een Bonustocht binnen de federatie wat wil zeggen dat er dubbele punten voor het clubklassement te verdienen zijn. Wie dit klassement wil nakijken kan terecht op www.wandelsportvlaanderen.be/uitslagen waar een knop klassement beschikbaar is. Levenslijnteam Damme vzw vertoeft momenteel in de 4e afdeling. 2) Op vrijdag 11 maart in de Cultuurfabriek Sijsele: optreden Augustijn (Vermandere) ten voordele van Levenslijn Damme. Van beide organisaties vinden jullie meer info op onze site of in Lijntjes van december laatstleden.

*    nog even terugkomen op de gele spaarkaarten 2020 en 2021. Daar er zowel in 20 als 21 geen ledenfeest plaats vond worden de attenties verbonden aan de gele spaarkaarten van beide wandeljaren overhandigd op onze Krokustocht op woensdag 2 maart aanstaande. Enkel en allen degenen die hun spaarkaarten reeds overmaakten of opstuurden kunnen dan hun attentie ontvangen. Wie op de dag zelf nog haar of zijn spaarkaarten aanbiedt dient te wachten tot op onze daaropvolgende wandeltocht op zondag 24 april ter gelegenheid van Damme Wandelt Lokaal in Sijsele.

Vriendelijke groet, fijne zondag verder,

LEVENSLIJNTEAM – DAMME vzw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *