29 januari 2022

Vrienden,

bijna geruisloos is januari 2022 ons ontgaan, de vele wensen voor een prachtig  jaar met een goede gezondheid en Corona-vrij behoren reeds tot het verleden. Corona is er echter nog steeds en de Omnikrant variant schopt wild om zich heen. Vandaag kennen we allen wel één of iemand die door het virus gegrepen is. Waakzaam-  en voorzichtigheid blijft ook vandaag de dag nog steeds aan de orde, net zoals het respecteren van de geldende maatregelen. Toch werken we sinds gisteren met de lang verwachte Corona – barometer en worden hier en daar nieuwe versoepelde opties waarneembaar. Dat dit ook een invloed heeft op het wandellandschap hoeft hier uiteraard geen betoog meer, nog steeds worden organisaties mede door het virus van de kalender gehaald.  Toch kijken we hoopvol naar de toekomst en weten we met zekerheid dat in de vrije natuur bewegen niet veel gevaar kan inhouden. Op de kalender voor volgende week kunnen we volgende organisaties aankondigen op en in:

*    zaterdag 05 februari:    Gits (W-VL) en Assenede (O-VL)

*    zondag 06 februari:    Koksijde en Beernem (W-VL) en St. Pauwels (St. Niklaas – O-Vl)

Om toch maar zeker te zijn gelieve de kalender op www.wandelsportvlaanderen.be te raadplegen want last-minute afmeldingen kunnen steeds voorvallen. Vaste permanente parcours zijn er ook nog steeds te bewandelen (zie bijlage).

Nieuws uit eigen keuken:

*    nadat we vorige week de organisatie van onze Krokustocht, woensdag 02 maart, konden melden mogen we jullie vandaag uitnodigen in de Cultuurfabriek in Sijsele op vrijdag 11 maart aanstaande voor het optreden van Augustijn (Vermandere), jawel de zoon van. Door de nieuwe maatregelen gepaard aan de Corona – barometer verkeren we in de mogelijkheid dit optreden ten voordele van Levenslijn Damme aan te bieden. Meer info uiteraard in de bijlage maar ook in Lijntjes verschenen in december laatstleden.

*    Mochten er leden zijn die de gele tocht-spaarkaarten van 2020 en 2021 nog in hun bezit hebben dan mogen ze deze inleveren. Een attentie daaraan verbonden zal beschikbaar zijn op de Krokustocht op woensdag 2 maart.

Vriendelijke groet, fijn weekend verder,

LEVENSLIJNTEAM – DAMME vzw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *