23 mei 2021

Vrienden,

onder het motto: ” de morgenstond heeft goud in de mond” deze morgen reeds vroeg op pad om een verkenning te doen van het Paalbos, dat mogelijks zal dienen op zondag 27 juni als verbindingsmiddel tussen ons parcours en dit van de Brugsche Globetrotters naar aanleiding van Vlaanderen Wandelt Lokaal, de nationale wandeldag. Tussen de herfstdagen van onze lente in een aangenaam wandelweertje met nogal wat zuurstof in de atmosfeer. Genieten dus als je vandaag de wandelschoenen aantrekt.

De komende week is er één georganiseerde tocht die doorgaat namelijk zondag 30 mei in Gent waar de “Te Gekke Roes(t) Campagne” wordt georganiseerd door de Belgisch-Nederlandse Wandelverbroedering. Vooraf inschrijven lijkt aangewezen daar men met tijdsloten werkt. Alle info: www.belgnedwandelverbroedering.be. Indien je het gevoel wilt hebben toch georganiseerd te wandelen dan kan je ook altijd terecht op één van de permanente parcours die nog altijd worden aangeboden (zie bijlage).

Woensdag 26 mei gaan we onze eigen avondoefentochten in het kader van “Start to Walk” hervatten. Afspraak om 18u30 sportcomplex ’t Veld in Sijsele. Indien je van plan bent om af te komen ware het misschien aangewezen een seintje te geven eventueel op 0478 28 17 87 om uw aanwezigheid te melden. Conform de Corona-maatregelen is het toegestaan om in groep van 25 personen te wandelen met naleving van de geldende maatregelen. Tijdens het wandelen is geen mondmasker verplicht, dit is wel het geval bij de samenkomst voorafgaand aan de start. Bij terras-weer zal er nadien de mogelijkheid zijn iets te nuttigen. Ook de toiletten zullen beschikbaar zijn.

Wie eventueel nog een bijdrage in gedachten heeft voor “Lijntjes” de deadline voor het inbrengen van deze is dinsdag 01 juni.

Afsluiten met een oneliner deze week: “De weg naar geluk is soms een flinke wandeling, maar er valt genoeg te genieten onderweg.”

Vriendelijke groet, fijne dag verder, hou het veilig en zorg verder voor elkaar,

LEVENSLIJNTEAM – DAMME vzw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *