24 april 2023

Vrienden,

vandaag viert één van onze boegbeelden, Claudine, haar tachtigste verjaardag. Via deze weg willen wij haar dan ook onze mooiste verjaardagswensen overbrengen met als onderwerp: nog een lang, gelukkig en mooi leven. Dikke proficiat Claudine. Het lentegevoel blijft echter wat achterwege vandaag al was het wel genieten van de “Rondom Ruiselede” deze morgen in een organisatie van onze vrienden De Molenstappers Ruiselede, die hun naam alle eer aandeden met een rustpost in jawel een molen. We snijden ondertussen de laatste week van april aan in aanloop van” Vlaanderen Wandelt” volgende zondag 30 april met hier en daar nog een meepakkertje in de omgeving op en in onder andere:

*    dinsdag 25 april:    Boezinge (W-VL)

*    woensdag 26 april: Anzegem (W-VL)

*    vrijdag 28 april: voor de durvers onder ons: 80 – 100 – 106 km in Oostburg (Zeeland) – starten vanaf 19u00

*    zaterdag 29 april: Zerkegem en Woumen (W-VL) – Destelbergen (O-VL) – Oostburg (Zeeland) met gebruikelijke afstanden en uren

*    zondag 30 april: VLAANDEREN WANDELT in Marke (W-VL) – Herzele (O-VL) – Oud-Turnhout (Antwerpen) en St. Truiden (Limburg). Wij reizen met een volle bus naar deze laatste, zie opstapplaatsen en uren vermeld in Lijntjes, één wijziging: wie opstapt in Den Hoorn (07u00) verzamelen ter hoogte huisnummer 65 bij voorzitter Rita, daar aan het kerkplein nog werken uitgevoerd worden, parkeren kan voor haar deur. Kom a.u.b. op tijd zodat we geen vertragingen kennen waar u ook opstapt. Andere opstapplaatsen en uren stonden vorige week in de info. Daar het een verre verplaatsing is werd de vraag gesteld om een tussenstop in te lassen.

*    maandag 01 mei:  Oostnieuwkerke en Heestert (W-VL) – Herzele, St.Jan-in-Eremo en Dendermonde (O-VL)

Nieuws uit eigen keuken: *    de 1e Levenslijn quiz voorbije zaterdag 15 april in een nokvolle foyer van de Cultuurfabriek werd een voltreffer. Het was een team uit Lokeren dat met de winst ging lopen, maar ook de teams waarin leden van onze vereniging mee quisten lieten zich niet onbetuigd, allee sommige toch niet. *     woensdag 26 april in het kader van “Start to Walk” oefentocht vanuit sportpark ’t Veld in Sijsele in groep aan een rustig tempo, zodat allen kunnen volgen. Afspraak 18u30 voor een 7 à 8 km.

Vriendelijke groet, fijn weekend verder,  LEVENSLIJNTEAM – DAMME vzw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *