27 april 2024

Vrienden,

morgen is het hoogmis in het Vlaamse wandellandschap met de organisatie van Vlaanderen Wandelt Lokaal in Aalter (O-VL), As (Limburg) en Zonnebeke (W-VL). Zoals je merkt voelde er zich geen enkele wandelclub in Antwerpen en Vlaams-Brabant geroepen om in hun “Vlaamse” provincie een organisatie uit te bouwen. Enerzijds misschien door een gebrek aan ervaring, medewerkers of sponsors of anderzijds wat bang voor die sprong in het duister. Want staat er maar eens aan: een organisatie waar mogelijks duizenden wandelfanaten op af komen. Hopelijk willen de weergoden mee om er morgen een mooi wandelfestijn van te maken, wij reizen per bus naar Zonnebeke om er onze Damse inbreng te manifesteren en onze naam en faam hoog te houden. 

Vanaf volgende week verdwalen we reeds in de maand mei waar er een paar mooie tochten op de kalender staan op één van de drie feestdagen die mei te bieden geeft. In aanloop daarheen kunnen we volgende week terecht op en in onder andere:

*    woensdag 01 mei:    Heestert (W-VL) – St. Jan-in-Eremo en Horebeke (O-VL)

*    zaterdag 04 mei:    Alveringem en Blankenberge (W-VL) – Ouwegem (O-VL)

*    zondag 05 mei:    Blankenberge en Kortemark (W-VL) – Herzele (O-VL)

PS: gelieve voor de Tweedaagse van Blankenberge, 4 en 5 mei, wel even hun site te raadplegen voor alle info: afstanden/prijzen enz.  www.tweedaagseblankenberge.be

Over al deze en nog meer tochten alle info op www.wandel.be

Vriendelijke wandelgroet, fijn weekend verder, tot morgen voor velen, LEVENSLIJNTEAM – DAMME vzw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *