20 april 2024

Vrienden,

na een eerder schuchtere poging heb ik gisteren voor het eerst na mijn medische ingreep volwaardig deel genomen aan een officiële wandeltocht tussen de bloesems in en om Zelzate. Het was fijn om enerzijds er terug bij te horen, anderzijds te mogen ervaren dat heel wat van onze leden daar ook aanwezig waren en dat menig andere tevreden was mij terug te ontmoeten. Het geeft zuurstof in aanloop naar volgende zondag ter gelegenheid van Vlaanderen Wandelt Lokaal waar we als wandelclub deelnemen in Zonnebeke. Er zijn trouwens nog enkele plaatsen op onze bus, wie last minute nog wenst mee te reizen gelieve voor woensdag aanstaande te reageren, alle info vinden jullie in Lijntjes. 

Komende week met een wisselvallig weerbeeld, al zijn de vooruitzichten voor volgend weekend veelbelovend, kunnen we terecht op en in onder andere:

*    dinsdag 23 april:    Boezinge (W-VL)

*    woensdag 24 april:    Ingooigem (W-VL)

*    vrijdag 26 april:    voor de durver: 24 uur van Oostburg (Zeeland) met 80 – 100 en 106 km – start om 19u00

*    zaterdag 27 april:    Zerkegem en Woumen (W-VL) – Heusden (O-VL) en Oostburg (Zeeland) met deze keer afstanden tussen 6 en 42 km, gewone starturen.

*    zondag 28 april:    Vlaanderen Wandel Lokaal – Nationale wandelhappening in Zonnebeke (W-VL) – Aalter (O-VL) en As (Limburg)

Meer tochten te lande en alle info op www.wandel.be ( de vernieuwde site van Wandelsport Vlaanderen)

Nieuws uit eigen huis: vrijdag 21 juni aanstaande is De Nacht van Vlaanderen in Torhout dit jaar in samenwerking met Think & Pink, de organisatie die zich inzet voor de strijd tegen borstkanker bij mannen en vooral bij vrouwen. Iedereen onder ons heeft in de directe of naaste omgeving wel iemand die met deze vorm van kanker te maken heeft. De kansen op genezing stijgen jaar op jaar dankzij onder andere de opbrengsten van de acties tegen de ziekte van Think&Pink. Levenslijnteam Damme is deze organisatie ook genegen en wil een vorm van medewerking op poten zetten. We gaan in groep de 10 km wandelen tijdens de Nacht van Vlaanderen (start omstreeks 20u15 –  21u00 –  alle afstanden met de 100 km voorop starten apart). Wie onder ons wenst deel te nemen betaalt 5,00€ en heeft de mogelijkheid zich te laten sponsoren door familie, vrienden, noem maar op. Iedereen die 150,00€ kan ophalen ontvangt dan trouwens het officiële Run for Think & Pink T-shirt om te dragen tijdens de 10 km. Maar er is meer: Levenslijnteam Damme wil via Roda-Helis bijdragen aan deze actie door de vorm van een financiële donatie per deelnemers van onze club. Op die manier moet het misschien mogelijk zijn dat minstens alle vrouwen/meisjes van onze club die deelnemen het officiële T-shirt mogen dragen. Meer info via meegestuurde mail of wel via Nancy, verantwoordelijk Roda-Helis binnen Levenslijnteam Damme, 0478 28 13 84.    Inschrijven uiterlijk tegen 31 mei a.u.b..

Vriendelijke wandelgroet, fijne zondag verder, LEVENSLIJNTEAM – DAMME vzw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *