26 maart 2022

Vrienden,

wat een bijzonder aangenaam wandelweer de laatste dagen en wat een prachtige Grenstocht kregen we deze morgen aangeboden in St. Laureins, het zijn hoogdagen voor de wandelsport, geniet ervan. Opgelet voor zij die morgen zondag willen gaan wandelen, vannacht schakelen we over naar het “zomeruur”, wat wil zeggen dat 02u00 opeens 03u00 wordt, een uurtje minder slaap dus maar een uurtje langer licht morgenavond om de natuur te blijven ontdekken. Voor de komende, hopelijk even mooie, week, hebben we volgende organisaties in petto in onze nabije omgeving:

*    woensdag 30 maart:    Zingem (O-VL)

*    zaterdag 02 april:    Koekelare (W-VL) en Asper (O-VL)

*    zondag 03 april:    Kortemark en St. Eloois-Winkel (W-VL)

    Alternatief voor zondag 03 april: de Provinciale Wandeldag KWB W-VL in Sijsele. 4 – 8 – 12 – 18 km met vrije start tussen 08u30 en 15u00 vanuit PC De Kring, Vredesplein (kerk) te Sijsele. Meer info: www.kwbsijsele.be

Uiteraard nog meer info over tochten op www.wandelsportvlaanderen.be/kalender

Nieuws uit eigen keuken:

woensdag 30 maart om 18u30 oefentocht in het kader van “Start to Walk”, ons eigen oefenaanbod wandelen. Afspraak sportcomplex ’t Veld, Eikelberg te Sijsele voor een groepstocht van 7 à 8km in de ontluikende lente. Iedereen meer dan welkom in een ontspannen sfeer.

Vriendelijke groet, fijn weekend verder,

LEVENSLIJNTEAM – DAMME vzw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *