19 maart 2022

Vrienden,

de pré-lente dagen dagen uit om de weide natuur in te trekken en te genieten van stilaan ontwakende natuur, sommige vroegbloeiers staan nu al in pracht en geven onwaarschijnlijke aroma’s af. Deze morgen konden we daar reeds maximaal van genieten vanuit Moerbrugge bij “Dwars door het Beverhoutsveld” een organisatie van Vredeseilanden Oostkamp. De komende week kondigt zich ook aan om wandel uitdagende dingen te gaan doen. Dit kan georganiseerd op en in onder andere:

*    donderdag 24 maart: Impe (O-VL)

*    vrijdag 25 maart: Spiere-Helkijn (W-VL)

*    zaterdag 26 maart: Zedelgem en Moorslede (W-VL) – St. Laureins, Moerzeke, Burst en Gent (O-VL)

*    zondag 27 maart: Oostende en Kachtem (W-VL) – Buggenhout en Lovendegem (O-VL)

Meer tochten en info: www.wandelsportvlaanderen.be/kalender

Nieuws uit eigen keuken:

*    in het kader van “Sport Mee” in samenwerking met stad Damme op woensdag 23 maart mogelijkheid om te wandelen in groep aan een rustig tempo onder begeleiding van Carlos, een 7 à 8 km doorheen de Sijseelse natuur. Afspraak om 14u00 sportcomplex ’t Veld in Sijsele.

*    noteer nu reeds in jullie agenda: zondag 24 april 2022 ” Vlaanderen Wandelt Lokaal in Damme” naar aanleiding van de nationale wandelhappening van WSVL. Wij organiseren vanuit de Gemeentelijke Turnzaal in Sijsele (Lindenplein-Markt) met keuze uit diverse afstanden. Het is mijn droom om eens 100 van onze eigen leden aan de start te krijgen. Voor Corona is het eens gelukt met 91 eigen leden, nu na Corona moet een 100 tot de mogelijkheden behoren. Ik reken op jullie.

*    ons ledenblad ” Lijntjes” wordt op een andere leest geschoeid, daardoor is er wat vertraging opgelopen in de voorbereiding. Wij doen er alles aan zodat deze de komende week van de persen kan rollen en in jullie bus mag vallen.

Vriendelijke groet, fijn weekend verder,LEVENSLIJNTEAM – DAMME vzw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *