26 juni 2021

Vrienden,

daar morgen zondag 27 juni de wandelhappening “Vlaanderen Wandelt Lokaal” doorgaat met de mogelijkheid tot deelname op zo’n 100 locaties in Vlaanderen geven wij vandaag reeds de voorzet voor komende week. Het rijk van de permanente wandelparcours lijkt vanaf heden voorbij gestreefd, geen overzicht meer deze week, daar het georganiseerd wandelen voorzichtig een heropstart neemt. Vandaag willen we jullie nog eens extra warm maken en uitnodigen om morgen zondag af te zakken naar Sijsele van waaruit wij onze bijdrage leveren aan de Vlaamse Wandelhappening. (zie bijlage) De gegevens op deze flyer dienen in laatste instantie gewijzigd te worden daar het parcours van de Brugsche Globetrotters loopt tot in St. Michiels-Brugge en niet start vanuit St. Kruis-Brugge waardoor de afstand van dit parcours 26 km wordt in plaats van 15 km. Gelieve daar eventueel rekening mee te houden bij de afstandskeuze die je morgen wenst te maken. Vanuit onze startlocatie in Sijsele kan je twee lussen maken van 7 km, eentje richting Ryckevelde bos, waar je desgewenst de aansluiting kan maken naar Brugge St. Michiels, en terug terwijl de andere lus richting Oedelem loopt waar je de aansluiting eventueel kan maken naar Oedelem centrum zelf via het parcours van De Marollen Sijsele zodat de totale afstand van dit traject dan 14 km wordt. We vragen met aandrang om wel rekening te willen houden met de veiligheidsvoorschriften die ter plaatse zullen gehanteerd worden. Eenmalig wordt ook aan iedereen van onze club ouder dan 12 jaar gevraagd om inschrijfgeld te betalen, zijnde 1,50€, daar de inkomsten van de inschrijvingen gelijkmatig verdeeld worden onder de 13 clubs die in het samenwerkingsverband Brugs Ommeland en Houtland hun tocht organiseren. Wij hopen jullie allen te mogen verwelkomen.

Komende week zoals aangekondigd een voorzichtige heropstart van het georganiseerd wandelen op en in onder andere:

*    dinsdag 29 juni:    Anzegem

*    vrijdag 02 juli:    Munkzwalm (O-VL)

*    zaterdag 03 juli:    Ledegem en Diksmuide

                                       Deurle (O-VL)

Voor zondag 04 juli zijn geen tochten in onze contreien voorzien. Meer info uiteraard op www.wandelsportvlaanderen.be/wandelkalender

Geniet ondertussen van de komende vakantiedagen en/of -weken, voor onze studenten prachtige resultaten gewenst, en morgen zien we elkaar na al die tijd misschien nog eens in levende lijve terug.

Vriendelijke groet, fijn weekend verder,

LEVENSLIJNTEAM – DAMME vzw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *