19 februari 2022

Vrienden,

hopelijk zijn jullie van averij gespaard gebleven bij de doortocht van storm Eunice gisteren vrijdag. Niet te vatten hoe de natuur in elkaar zit met een stralende zon deze morgen in Ichtegem alsof er geen vuiltje aan de lucht was. De georganiseerde wandelingen kunnen dankzij het overschakelen naar code oranje op de Coronabarometer op een veilige manier weer doorgaan en annulaties blijken bijna tot het verleden te behoren. Voor de komende week kunnen we de volgende organisaties voorstellen op en in onder andere:

*    Dinsdag 22/02: Wervik (W-VL)

*    Donderdag 24/02: Handzame (W-VL) en Elst (O-VL)

*    Zaterdag 26/02: Tielt en Menen voor W-VL, Maarkedal (lange afstanden) voor O-VL

*    Zondag 27/02: Eernegem, Nieuwkerke en Kaster in W-VL, Eeklo in O-VL

Meer info en tochten uiteraard op ww.wandelsportvlaanderen.be/kalender

Nieuws uit eigen keuken:

*    woensdag 23 februari in het kader van “Sport Mee” in samenwerking met Sportdienst Damme kunnen we wandelen in en om Sijsele. Afspraak om 14u00 sportcomplex ’t Veld in Sijsele voor een groepswandeling van 7 à 8 km.

*    achter de schermen werken we ondertussen verder aan onze eigen organisaties: de Krokustocht op woensdag 02 maart in Moerkerke en het optreden van Augustijn (Vermandere) op vrijdag 11 maart in de Cultuurfabriek in Sijsele. Gelieve beide data reeds aan te stippen in jullie agenda en kom gewoon eens langs, je zal een grote groep van onze wandel of culturele vrienden mogen ontmoeten.

*    ondertussen kunnen we ons verheugen in het feit dat Thierry Snauwaert als gediplomeerd wandelinitiator onze rangen komt vervoegen, zijn visie over het georganiseerd wandelen kan ons alleen maar voordelen opleveren.

Vriendelijke groet, fijn weekend verder,

LEVENSLIJNTEAM – DAMME vzw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *