25 oktober 2021

Vrienden,

wat een prachtige herfstdag vandaag of is het een late nazomerdag, je vult het zelf maar in, ideaal moment om de natuur in te trekken en te genieten van de prachtige najaarskleuren die momenteel te bewonderen zijn. Dit kon deze morgen onder andere ook in Meulebeke, Nieuwpoort en Lebbeke en ook morgen beloofd ideaal wandelweer te worden met mogelijkheden in Harelbeke, Kortemark en St. Michiels-Brugge, maar ook in Zwalm en Kalken.

Komende week nog meer van al dit fraais op en in onder andere:

*    maandag 25 okt:    Oostnieuwkerke

*    dinsdag 26 okt: Ingelmunster

*    donderdag 28 okt: Tiegem

*    zaterdag 30 okt: Houthulst, Dikkebus en Middelkerke (W-VL) en Sinaai-Waas en Meerbeke (O-VL)

*    zondag 31 okt: Aarsele en Watou (W-VL) en Zottegem en Wetteren (O-VL)

*    maandag 01 nov:    Zillebeke en Koekelare (W-VL) en Maldegem (O-VL)

Meer tochten en info uiteraard op www.wandelsportvlaanderen.be/kalender.

Nieuws uit eigen keuken:

*    woensdag 27 oktober in het kader van “Sport Mee” in samenwerking met Sportdienst Damme wandelen in en om Sijsele om 14u00 sportcomplex ’t Veld, Eikelberg in Sijsele. Rustige namiddagtocht van 6 à 8 km in groep.

*    opgelet: winteruur komt eraan, in de nacht van zaterdag 30 oktober naar zondag 31 oktober schakelen we over naar het winteruur: 03u00 wordt teruggedraaid naar 02u00. Met andere woorden: een uurtje meer slaap.

*    momenteel zijn we met 9 leden van onze club die op zondag 07 november deelnemen aan de Canadese Bevrijdingsmars Hoofdplaat-Knokke-Heist over 34 km. Wie nog wenst vooraf in te schrijven kan dit nog uiterlijk tegen vrijdag 29 oktober. De dag zelf kan dit ook maar er is dan geen busverplaatsing Knokke-Heist-Hoofdplaat gegarandeerd.

Vriendelijke groet, fijn zonnig weekend verder,LEVENSLIJNTEAM – DAMME vzw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *