18 oktober 2021

Vrienden,

het belooft een mooi en prachtig wandelweekend te worden, ideaal om de natuur in te trekken. dat deden we deze morgen reeds in Torhout met de “Groenhovebostocht” en we waren daar duidelijk niet alleen. Morgen reizen we per bus naar Passendale voor de “4e Rondom kaasdorp Passendale”, wie last-minute nog mee wil, er zijn nog 5 plaatsen. Voor zij die meereizen: hou er wel rekening mee dat op de bus een mondmaskerplicht geldt.

Volgende week een eerder beperkt aanbod om even de beentjes te strekken in georganiseerd verband met op en in onder andere:

*    woensdag 20 okt:    St. Goriks-Oudenhove (Zottegem) O-VL

*    volgend weekend:     *    zaterdag 23 okt:    Meulebeke en Nieuwpoort (W-VL) en Lebbeke (O-VL)

                                            *    zondag 24 okt:    Harelbeke, Kortemark en St. Michiels-Brugge (W-VL) en Zwalm en Kalken (O-VL)

Uiteraard nog meet tochten en info over tochten in het ganse land op: www.wandelsportvlaanderen.be/kalender

Nieuws uit eigen keuken:

*    daar ons nieuw wandelseizoen 2022 start op 1 november aanstaande zijn de nieuwe spaarkaarten 2022 reeds ter beschikking. Deze van 2020 en 2021 mogen, indien volledig vol, binnengebracht of afgegeven worden op het                 secretariaat. Doe dit zeker tijdens de maand november, indien je wil in aanmerking komen voor een attentie.

*    noteer zeker al in jullie agenda de datum van ons ledenfeest: zondag 5 december vanaf 11u30 in zaal De Rozen, op Den Hoorn. Uitnodigingen met de mogelijkheid tot inschrijven volgen nog.

*    wie wenst deel te nemen aan de Canadese Bevrijdingsmars op zondag 7 november, Hoofdplaat-Knokke-Heist over een afstand van 34 km kan via onze club inschrijven, doe dit zeker tegen zondag 24 oktober. Kostprijs: 10,00€ voor           bus, tocht en zelfklever of 15,00€ voor bus, tocht, zelfklever en badge. Indien gewenst kan in groep gewandeld worden.

Vriendelijke groet, fijn weekend verder,

LEVENSLIJNTEAM – DAMME vzw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *