15 april 2023

Vrienden,

deze morgen nog even een frisse neus gehaald in en om Oosteeklo waar “de Bloesemtocht” op het programma stond, kwestie van een leeg hoofd te hebben voor de quiz deze avond ten voordele van Levenslijnteam Damme in De Cultuurfabriek in Sijsele, aanvang 19u30 stipt. Zeer aangename en verrassende tocht met enorm veel onverharde wegen, alleen waren de bloesems in de wijde omgeving weinig of niet te bespeuren. Terloops: wie deze avond vrij is, van harte welkom in De Cultuurfabriek, wie weet kan je nog ergens een leeg plaatsje invullen in een overigens volledig bezette foyer of je kan meegenieten van een drankje en een hapje.

Komende week beloofd een lentegevoel te geven, ideaal dus om de benen eens te strekken in een lichtere outfit op en in onder andere:

*    dinsdag 18 april: Ingelmunster (W-VL)

*    woensdag 19 april: Sint-Goriks-Oudenhove (O-VL)

*    donderdag 20 april: Ursel (O-VL)

*    vrijdag 21 april: De Panne (W-VL)

*    zaterdag 22 april: Ruiselede en Izegem (W-VL) – Brakel (O-VL)

*    zondag 23 april: Waardamme en Bredene (W-VL) – Geraardsbergen (O-VL)

Nog meer tochten en alle info daaromtrent op www.wandelsportvlaanderen.be

Nieuws uit de eigen keuken: *   woensdag 19 april in het kader van “Sport Mee” wandelen in groep in en om Sijsele aan een rustig tempo en een traject van 7 à 8 km. Afspraak: 14u00 sportpark ’t Veld Sijsele. *    Wie nog van plan is mee te reizen met de bus naar “Vlaanderen Wandelt Lokaal” de nationale wandelhappening van WSVL in St. Truiden, er zijn nog 2 plaatsjes te bemachtigen, snel reageren is de boodschap bij Nicky: 0478 29 08 74 of nickysnauwaert@hotmail.com . Ter verduidelijking opstappen op zondag 30 april op Den Hoorn (Kerkplein) – Moerkerke (sportpark De Meuleweg) – Sijsele (Kerkplein) – Brugge (Bargeplein) – starten doen we op den Hoorn om 07u00.    *  Aan de volgende uitstap per bus op zondag 11 juni naar de Picontocht in Bray-Dunes (Fr) wordt de laatste hand gelegd en mag je zeer binnenkort alle verdere info verwachten, nu al meegeven dat we na de tocht gaan dineren in “La Grande Mare” in Bray-Dunes. De prijs all-inn zal 40,00€ per persoon bedragen. Daar de startlocatie in Gheyvelde dubbel geboekt was is men uitgeweken naar de buurgemeente Bray-Dunes. Fraaie tocht langs de Franse kust.

Eindigen doen we met minder fraai nieuws: donderdag 13 april overleed in Ons Erf St. Michiels dhr Hans Goethals (° Brugge 19/04/1967). Hans was samen met zijn mama Rosa tot twee jaar terug lid van onze wandelclub. Door de corona pandemie en gezondheidsredenen werden ze gescheiden en verbleef Hans eerder in Oranje Brugge vooraleer in Ons Erf te vertoeven terwijl mama Rosa opgenomen werd in WZC De Stek in Sijsele. Afscheid van Hans wordt genomen op vrijdag 21 april om 10u30 in de St. Martinuskerk te Sijsele, op vraag van de familie graag langskomen in gekleurde outfit. Online condoleren kan via www.frankdecoster.be – Langs deze weg brengen wij dan ook onze diepste gevoelens van medeleven over bij het verlies van deze eeuwige optimist, ondanks zijn beperking(en), aan de familie.

Vriendelijke groet, fijn weekend verder, LEVENSLIJNTEAM – DAMME vzw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *