18 september 2021

Vrienden,

mede door onze medewerking morgen zondag 19 september aan het WK Tijdrijden tussen Knokke-Heist en Brugge met passage door Damme, fandorp op parking Zuid Damme, komen we wat vroeger met de info voor komende week. Een mooi nazomertje brengt ons de beste weersomstandigheden voor renners en toeschouwers, zodat het WK kan en mag uitgroeien tot een groot volksfeest. Vandaag waren we te gast in Assebroek bij onze vrienden van de Brugse Metten wandelclub waar we met volle teugen konden genieten van de natuur doorheen de Assebroekse Meersen. Komende week zijn we natuurlijk in de weer en de opbouw van onze Kermistocht in samenwerking met vzw De Statie Sijsele, we hopen jullie daar allen te mogen ontmoeten. In bijlage vinden jullie alle info.

Om te wandelen komende week kunnen we terecht op en in onder andere:

*    dinsdag 21 sept: Bavikhove (W-VL)

*    donderdag 23 sept: Moerzeke (O-VL)

*    vrijdag 24 sept: Hamme (O-VL)

*    zaterdag 25 sept: naast onze eigen Kermistocht in Sijsele ook nog mogelijkheden in Gits, Kachtem en Reninge (W-VL) – Moerzeke en Melle (O-VL)

*    zondag 26 sept: Oostkamp, Wervik en Kachtem (W-VL), Onkerzele, Stekene en Wanzele (O-VL) en Groede (Zeeland)

Meer tochten en info zoals steeds op www.wandelsportvlaanderen.be/kalender

Nieuws uit eigen keuken:

*    dinsdag 21 september zijn we ter gelegenheid van Sijsele kermis te gast bij ROS (Radio Omroep Sijsele) tussen 20 en 22 uur, we zijn te beluisteren via kanaal FM 92.1. Bedoeling is dat er interviews afgenomen worden en die rechtstreeks de ether in te sturen. Jullie zijn allen welkom in het radio café in de foyer van de Cultuurfabriek in Sijsele, Stationsstraat 22.

*    woensdag 22 september sluiten we onze woensdagavondtochten in het kader van “Start to Walk” af. Mede door COVID-19 werd het eerder een beperkt aanbod maar toch mogen we bogen op een mooi parcours. Na de korte wandeling (+/- 5 km) kunnen we samen nog genieten van een hapje (op de barbecue) en een drankje om gezellig het seizoen 2021 te beëindigen.

*    normaliter zou ons ledenblad, Lijntjes, komende week in jullie bus moeten liggen. Mocht dit niet het geval zijn geef gerust een seintje zodat we kunnen reageren.

Vriendelijke groet, fijn weekend verder,

LEVENSLIJNTEAM – DAMME vzw

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *