10 oktober 2021

Vrienden,

het zijn heerlijke weersomstandigheden om dit weekend de wandelschoenen aan te trekken en de natuur in al haar herfstpracht te gaan bewonderen. Gisteren waren we te gast in Ichtegem terwijl we deze morgen reeds op pad waren bij onze vrienden van Vier op een Rij in Zedelgem, stuk voor stuk aan te raden organisaties, leuk ook om enkele clubleden te mogen ontmoeten voor een leuke babbel. Komende week lijkt het wandelaanbod ietwat beperkt, toch voor onze regionen, in Limburg kan je haast dagelijks op pad. Een kort overzicht wanneer en waar:

*    dinsdag 12 okt: Hansbeke (O-VL)

*    zaterdag 16 okt: Torhout en Rekkem (W-VL)

*    zondag 17 okt: Passendale (W-VL) en Moorsel (O-VL)

Meer tochten en info vinden jullie op www.wandelsportvlaanderen.be/kalender

Nieuws uit eigen keuken:

*    zondag 17 oktober reizen we per bus naar de “4e Rondom kaasdorp Passendale”, gelieve de uren van opstappen te respecteren a.u.b.. 07u30u: St. Rita-Den Hoorn kerk, 07u45: Moerkerke sportpark Meuleweg, 08u00 Sijsele kerk, 08u15 Brugge, Bargeplein. Voor alle duidelijkheid er worden op de bus geen honden toegelaten, tenzij het over een blindengeleidehond gaat. Iedereen is vrij in de keuze om een afstand te wandelen en kan kiezen uit 5 – 10 – 12 -15 – 20 of 26 km. Op alle afstanden, ook de kortste is of zijn er rustposten voorzien. Om 15u00 vertrekken we daar voor een bezoek aan de Rode dito Zwarte berg in Westouter, aansluitend om 18u00 avondmaal on brasserie Belvedére in Westouter. Voor wie nog last-minute mee wil, er zijn nog 2 plaatsen beschikbaar.

*    woensdag 13 oktober in het kader van “Sport Mee” het sportaanbod van stad Damme voor volwassenen en personen met een beperking gaan we wandelen in groep in en om Sijsele. Afspraak 14u00 sportcomplex ’t Veld, Eikelberg in Sijsele voor een tocht van 7 à 8 km.

*    wie dit wenst kan het wandelboekje “Limited Edition” waarmee kon gespaard worden voor een poncho of een rugzak af geven op het secretariaat. Daar er in onze omgeving slechts twee plaatsen voorzien zijn om uw geschenk af te halen: 14 november in Oostende en/of 28 november in Aalter, wil ik ervoor zorgen voor wie zelf niet kan langsgaan, je toch aan het bijeen gespaarde geschenk kan geraken. Gelieve in uw boekje wel de eerste pagina volledig in te vullen.

*    wie interesse heeft om deel te nemen aan de Canadezenmars op zondag 7 november aanstaande, tocht van 34 km tussen Hoofdplaat(Ned) en Knokke-Heist, en dit eventueel in groep wenst te doen kan zich opgeven. Ik doe dan het nodige zodat de vooraf inschrijving gerealiseerd wordt. Het is aan te raden om vooraf in te schrijven om op die manier zeker te zijn van een plaats op de bus die je naar Hoofdplaat brengt. Prijs: 15,00€ (bus+badge+zelfklever) of 10,00€ (bus+zelfklever). Dit moet gebeuren uiterlijk tegen 29 oktober. Op dezelfde dag kan je uiteraard ook deelnemen aan de mini versie van de Canadese Mars zijnde 8-14 en 19 km met start en aankomst op het A. Verweeplein voor het stadhuis in Knokke-Heist. Opgelet de “Monumententocht” voorzien op zaterdag 6 november op dezelfde locatie is geannuleerd.

Vriendelijke groet, fijne dag verder,

LEVENSLIJNTEAM – DAMME vzw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *