18 mei 2024

Vrienden,

het nieuw lang weekend zal geen leven beschoren zijn als het vorig voorbije weekend, de weergoden hebben duidelijk andere plannen met de natuur momenteel. Zo kregen we deze morgen reeds wat plensbuien over ons heen en voor de komende dagen morgen zondag en 2e Pinksteren maandag wordt een vervolg voorspeld. Een poncho en/of andere beschermende waterdichte kledij bij de hand hebben is aan te raden. Maar ieder nadeel heeft uiteraard haar voordeel, een enorme hoeveelheid zuurstof in de lucht laten je longen wijd opentrekken, geniet er dus van. Te beginnen met onder andere nu maandag  20 mei reeds in:

*    St. Kruis-Brugge, Dranouter en Kanegem (W-VL) – St. Lievens-Houtem (O-VL)

*    dinsdag 21 mei:    Ingelmunster (W-VL) en Deinze (O-Vl) start driedaagse (opgelet telkens in de namiddag en dezelfde afstanden – zie wandel.be)

*    woensdag 22 mei:    Geluwe (W-VL) en Deinze (O-VL) 3 daagse

*    donderdag 23 mei:    Deinze (O-VL) 3 daagse

*    zaterdag 25 mei:    Wakken en Klerken (W-VL) – Poesele, Ertvelde en Herdersem (O-VL)

*    zondag 26 mei:    Rumbeke en Gijzelbrechtegem (W-VL) – Wetteren en Haasdonk (O-VL)

Meer tochten en info over deze aangegeven en nog meer in Vlaanderen en Wallonië uiteraard op wandel.be

Extra nieuws:    *    in het kader van onze oefentochten “Start to Walk” woensdag 22 mei wandelen in en om Sijsele in groep aan een rustig tempo. Afspraak 18u30 sportpark t’ Veld Sijsele, Eikelberg 3, kleine cafetaria voor een tocht van 7 à 8 km.

*    Warme oproep aan wie wenst deel te nemen aan de Nacht van Vlaanderen op vrijdag 21 juni in Torhout aanstaande waar we in groep gaan proberen te wandelen op de 10 km ten voordele van Think Pink in de strijd tegen borstkanker. Er zijn reeds enkele inschrijvingen binnen maar wie aan de prijs van 5,00€ wenst mee te stappen dient vooraf ingeschreven te zijn tegen uiterlijk 30 mei aanstaande. Op de dag zelf zal je 7,00 betalen. Ik zal instaan voor de inschrijvingen en zal ook deze overmaken aan Think Pink, voor de dames graag de gewenste maat T-shirt opgeven a.u.b.. Deze zullen te verkrijgen zijn ter plaatse. Maak ook jullie vrienden kennissen warm voor onze actie om een zo groot mogelijke groep op de been te kunnen brengen. De Nacht van Vlaanderen gaat door vanaf 20u00. We organiseren ook een carpooling systeem om daar te raken. Alle info verder te verkrijgen per kerende of via snauwaert.nancy@skynet.be

Vriendelijke wandelgroet, fijn lang (droog???) weekend, LEVENSLIJNTEAM – DAMME vzw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *