27 mei 2024

Vrienden,

we bevinden ons in de laatste rechte lijn naar de organisatie van de 19e Levenslijntocht nu zaterdag 01 juni aanstaande. We hopen uiteraard op een ideaal wandelweer om aan te tonen dat ook in Damme heel wat natuurschoon te ontdekken valt. Onder eender welke omstandigheid is het aangenaam vertoeven in onze stad die nog steeds borg staat voor ontmoeting, ontdekking, innovatie en ontplooiing . We hopen dan ook dat jullie allen even langs komen om van al dit moois wat mee te pikken. Afspraak dus in de Gemeentelijke turnzaal op het Lindenplein (marktplein) in Sijsele.

Al voorbereiding kunnen we links of rechts ook nog tochtje meegraaien in de omgeving op en in onder andere:

*    maandag 27 mei: St. Eloois-Winkel (W-VL)

*    dinsdag 28 mei:    Assebroek (W-VL) bij onze collega’s van de Brugsche Globetrotters die een herdenkingstocht organiseren voor hun overleden ex-voorzitter Eric Schreel.

*    vrijdag 31 mei:    Zonnebeke (W-VL)

*    zaterdag 01 juni:    19e Levenslijntocht Sijsele en Langemark(W-VL) – Mater en Berlare (O-VL)

*    zondag 02 juni:    Heuvelland (W-VL) en Petegem-aan-de-Leie (O-VL)

Meer tochten en ook alle info: www.wandel.be

Nieuws uit eigen huis:*     voor de Nacht van Vlaanderen en daaraan gekoppeld de actie van Think-Pink in de strijd tegen borstkanker van 21 juni aanstaande waar we in groep de 10 km wandelen gaan doen bestaat onze groep vandaag reeds uit 18 deelnemers. Wie alsnog wenst aan te sluiten kan nog uiterlijk tot 31 mei (vooraf)inschrijven. Deelname bedraagt 5,00€, op de dag zelf komt daar 2,00€ bij. Snel reageren dus eventueel per kerend bericht of via GSM.         *     Tip voor een uitje nu morgen zondag: de kermis op Den Hoorn (Moerkerke) waar onze voorzitter de plak zwaait bij de feestelijkheden ter ere van de H. Rita. *     Mocht iemand zich geroepen voelen een bijdrage voor Lijntjes, ons clubblad, te leveren, deadline is 31 mei voor het aanbrengen van uw kopij.

Vriendelijke wandelgroet, fijn weekend verder, LEVENSLIJNTEAM – DAMME vzw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *