16 mei 2021

Vrienden,
deze morgen al een 15 km achter de kiezen in voorbereiding van het nieuwe parcours voor onze Kermistocht die doorgaat, als alles naar wens verloopt met de bestrijding van het COVID-19 virus, later op het jaar in september. Ideaal wandelweer eigenlijk met een hoog zuurstofgehalte in de atmosfeer ondanks de “aprilse grillen” in mei waar we de voorbije en ook de komende dagen mee geconfronteerd worden. Met hier en daar nog wat hoekjes en kantjes af te vijlen ziet het er mooi uit. Het begint te jeuken om opnieuw georganiseerd te mogen wandelen. Komende week wordt daar een mogelijkheid toe geboden met een 3 tal organisaties, zijnde:

 • donderdag 20 mei in Moorslede
 • zaterdag 22 mei in St. Eloois-Winkel
 • zondag 23 mei in Zwalm (O-VL)
  Meer info uiteraard te vinden op www.wandelsportvlaanderen.be
  Ook deze week aanstaande woensdag 19 mei gaan we in het kader van “Sport Mee”, het sportaanbod voor volwassenen en personen met een beperking van stad Damme, wandelen. Afspraak om 14u00, sportcomplex ’t Veld in Sijsele voor een rustige wandeling in en om Sijsele. Indien interesse om mee te wandelen wordt wel gevraagd vooraf een seintje te geven hetzij aan Sportdienst Damme via 050 28 84 40 of sportdienst@damme.be of via een seintje terug op dit bericht en anders mag je mij ook contacteren op 0478 28 17 87. Op die manier stellen we ons in regel om in orde te zijn met de huidige Corona-maatregelen.
  Ook nog een extraatje op Pinkstermaandag 24 mei is een wandeltocht in Oostkerke in groep(en) van maximum 25 personen over een afstand van 8 km. Start om 14u00 aan de kerk in Oostkerke, vooraf een seintje geven via martine.jacxsens@gmail.com zodat men ook daar alles conform de regels kan laten doorgaan. Daarnaast is er uiteraard nog steeds het aanbod van de permanente wandelparcours waarvan je een overzicht vindt in bijlage. Onze eigen oefentochten op woensdagavond gaan we hervatten op woensdag 26 mei aanstaande met afspraak om 18u30 in sportcomplex ’t Veld in Sijsele.
  Ondertussen wil ik ook iedereen warm maken voor de actie van Carrefour in samenwerking met de Rode Duivels om via jullie aankopen in deze supermarktketen steuncodes te verzamelen voor onze vereniging. Alle info kregen jullie reeds in de mailbox, indien nog vragen graag een seintje aan Nicky, die deze actie voor ons coördineert, via nickysnauwaert@hotmail.com of 0478 29 08 74.
  Vriendelijke groet, fijne dag verder, hou het veilig en zorg voor elkaar,

LEVENSLIJNTEAM – DAMME vzw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *