12 augustus 2023

Vrienden,

we zijn bij de start van, voor velen, een verlengd weekend met maandag een brugdag in aanloop naar halfoogst, O.L.V. Hemelvaart. Met de weersvoorspellingen in het achterhoofd zal het meer dan behoorlijk vakantieweer zijn. Ideaal om nog even te genieten vooraleer we er weer volle bak tegenaan gaan. Wandelen is een synoniem voor verticaal genieten, dit is dus lekker meegenomen de komende week op en in onder andere:

*    dinsdag 15 augustus: Hertsberge en Wevelgem (W-VL) – Oosterzele (W-VL)

*    woensdag 16 augustus: Velzeke-Ruddershove(Zottegem) (O-VL)

*    donderdag 17 augustus: St. Denijs-Westrem (O-VL)

*    zaterdag 19 augustus: Roeselare (W-VL) – Wichelen en Moerbeke-Waas (O-VL)

*    zondag 20 augustus: Sijsele (Marollentocht) van onze vrienden Feestcomité Marollen, Ruiselede en Klerken (W-VL) – Kruibeke (O-VL)

Nog meer tochten en alle info over deze uiteraard op www.wandelsportvlaanderen.be/kalender

Nieuwsflash uit eigen huis: * Woensdag 16 augustus in het kader van “Start to Walk” wandelen in groep in en om Sijsele, afspraak 18u30 sportpark ’t Veld Sijsele voor een tocht van 6 à 8 km. Laat een beetje eventuele neerslag jullie niet afschrikken, zodoende zal onze voorzitter haar verjaardag traktatie niet aan de muren moeten slijten zoals de vorige keer. *    Deze week mochten we 3 nieuwe leden opnemen in ons bestand, 3 dames, allen Oost-Vlamingen, heten we dan ook van harte welkom. *    Noteer nu ook al zondag 27 augustus in de agenda naar aanleiding van onze Kanalentocht die doorgaat in Vivenkapelle. Hopelijk kunnen we vanaf 2024 eindelijk terug naar de basis in Oostkerke. (zie flyer).

vriendelijke wandelgroet, fijn, lang weekend verder, LEVENSLIJNTEAM – DAMME vzw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *