11 december 2021

Vrienden,

we gaan langzaamaan naar de kortste dagen van het jaar, wat licht betreft uiteraard, want elke dag is natuurlijk even lang. De kerst- en eindejaarsperiode komt eraan, de tijd van gezelligheid, warmte in ons hart, het bezoeken van de kerstmarktjes, de ijspistes en ga zo maar door. Toch is in 2021 alles wat aan banden gelegd door de ondertussen al meer dan gekende reden: COVID-19. De cijfers stagneren momenteel met een lichte neiging naar beneden, toch dient waakzaamheid nog altijd geboden en gaan we best massa-evenementen uit de weg. Zo staan ook wandelorganisaties momenteel onder grote druk en worden bijna alle tochten veiligheidshalve geannuleerd. Enkel morgen zondag gaat de tocht In Machelen voor het goede doel wel degelijk door, net nog contact genomen met de verantwoordelijke om bevestiging te krijgen.  Voor de komende week is alles, op één uitzondering na, ook reeds geannuleerd. Zaterdag 18 december gaat de tocht in Ledegem (W-VL) wel door, zij het zonder catering. Op deze tocht kan je ook je gadget, rugzak of poncho, verbonden aan het wandelboekje Limited Edition van WSVL afhalen.

Nieuws uit eigen keuken:

*     zoals in de lijn der verwachtingen lag heeft de stuurgroep Levenslijnteam Damme besloten om de organisatie “Damme in Kerstsfeer” op zondag 26 december ook te annuleren. We mogen de veiligheid en de gezondheid van de wandelaar en onze medewerkers niet nodeloos in gevaar brengen. Ook de Evenementen en Crisiscel Damme hebben mede deze beslissing beïnvloedt.

*    ook de laatste woensdagwandeling in het kader van “Sport Mee” op woensdag 22 december werd door deze laatste instanties van de kalender gehaald. Onder normale omstandigheden gaan we op woensdag terug wandelen vanaf 12 januari 2022.

*    wie nog een speciaal wandelboekje in haar of zijn bezit heeft van de actie Limited Edition van WSVL voor het verzamelen van stempels tot het bekomen van een poncho (15 stempels) of rugzak (25 stempels) mag deze altijd binnen brengen of opsturen naar ons secretariaat. WSVL organiseert éénmalig nog een bijkomende overhandiging van deze gadgets en wel op vrijdag 14 januari 2020 in Maldegem. Indien nodig ga ikzelf daar heen om deze gadgets op te halen.  

*    wat onze eigen spaarkaarten 2020 en 2021 betreft heeft de stuurgroep besloten om de attenties daaraan verbonden te overhandigen op onze eerstvolgende organisatie in 2022 de Krokustocht op woensdag 02 maart in Moerkerke. Wie nog (volle) spaarkaarten in haar of zijn bezit heeft gelieve deze binnen te brengen of op te sturen aub. Spaarkaarten 2022 zijn ondertussen ook reeds beschikbaar.

Vriendelijke groet, fijn weekend verder, mooi eindejaar,

LEVENSLIJNTEAM – DAMME vzw

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.