4 december 2021

Vrienden,

momenteel krijgen we te maken met een 4e golf van Corona besmettingen met de Delta en sinds kort ook de Ominkron variant. Ziekenhuizen moeten geplande operaties uitstellen om bedden vrij te houden op Intensive Care om zodoende voldoende capaciteit te hebben om COVID-19 patiënten op te vangen. Het Overlegcomité heeft gisteren voor de 3e maal in 3 weken tijd verstrengde maatregelen opgelegd, al dienen we af te wachten of dit voldoende zal zijn om de opmars van het virus een halt toe te roepen. Bij deze een oproep aan jullie allen om zoveel als mogelijk de maatregelen op te volgen en vooral toe te passen, help mee om de curve van de besmettingen en de ziekenhuisopnames opnieuw te laten dalen. Alleen op die manier is er een kleine hoop om de eindejaarsperiode op een aanvaardbare manier te kunnen beleven. Uiteraard hebben al deze maatregelen ook een gevolg voor de organisatie van wandeltochten, de tocht van morgen zondag in Merendree (O-VL) is ook in laatste instantie geannuleerd. Voor de komende week is en nog een kleine hoop dat op zondag 12 december de tochten in St. Niklaas en Machelen, beiden in Oost-Vlaanderen alsnog kunnen doorgaan. Alle andere tochten voor de komende achtdaagse werden geschrapt, kijk zeker even naar de wandelkalender op www.wandelsportvlaanderen.be vooraleer eventueel toch aanstalten te maken om af te reizen.

Nieuws uit eigen keuken:

*    woensdag 08 december in het kader van “Sport Mee” in samenwerking met stad Damme kunnen we wandelen doorheen Sijsele in Corona prove omstandigheden, mondmasker verplicht bij start en aankomst, onderweg mag deze afgezet worden.  Afspraak om 14u00 sportcomplex ’t Veld Sijsele.

*    dinsdag 07 december komt de stuurgroep Levenslijnteam Damme vzw bijeen om een beslissing te nemen over het al dan niet organiseren van” Damme in Kerstsfeer” op zondag 26 december in Damme. Volgende info worden jullie zeker op de hoogte gebracht van die beslissing.

*    ondanks alle Corona perikelen dienen we reeds uit te kijken naar 2022 en te zorgen dat we dan ook kunnen genieten van de ledenvoordelen die je als lid van een wandelclub mag ervaren. Een korting van 1,50€ op het inschrijfgeld is maar één van deze voordelen. Als je je lidgeld niet hebt overgemaakt tegen eind 2021 zal je vanaf 2022 de som van 3,00€ dienen neer te leggen om deel te nemen. Daarom een warme oproep aan degenen die nog niet in orde zijn met het lidgeld  2022 om dit asap te doen door middel van overschrijving van 15,00€ per persoon op rekeningnummer: BE30 3631 5604 1011 van Levenslijn Damme.

Vriendelijke groet, fijn weekend verder, hou het veilig,

LEVENSLIJNTEAM – DAMME vzw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *