9 oktober 2023

Vrienden,

Deze keer beginnen we onze info met een warme oproep voor aanstaande vrijdag 13 oktober met het optreden van Gunther Neefs ten voor de van Levenslijnteam Damme in de Cultuurfabriek in Sijsele. Over precies een week mogen we deze grote meneer ontmoeten in de cultuurfabriek van Sijsele. Hij treedt er op voor Levenslijnteam Damme. Er zijn nog tickets dus…. laat jullie gaan!!! Geef me een belletje of een berichtje en het komt in orde. Tot volgende week?? Jullie voorzitter Rita: rvl@telenet.be of 0478 27 69 04 (zie info bijlages)

Na onze 2 wandeltochten van de voorbije dagen waarvan een verslag te vinden is op onze site onder de rubriek sfeerbeelden kijken we reeds richting toekomst met de organisatie van “Damme Wandelt voor de Vrede” van zaterdag 11 november aanstaande. Deze keer in samenwerking met stad Damme en haar Dienst Toerisme wat resulteert in een nieuw aanpak. In aanloop naar deze happening kunnen we deze week aan de slag op en in onder andere;

* dinsdag 10 oktober: Olsene (O-VL)

* woensdag 11 oktober: Rumbeke (W-VL) en Outer (O-VL)

* donderdag 12 oktober: Wijtschate (W-VL)

* zaterdag 14 oktober: Ichtegem en Moorslede (W-VL) – Wortegem-Petegem (O-VL) en IJzendijke (Zeeland)

* zondag 15 oktober: Passendale (W-VL) – Evergem en Baardegem (O-VL)

Meer tochten en alle verdere info uiteraard op www.wandelsportvlaanderen.be/kalender

Meer nieuws uit eigen keuken: na de controverse ontstaan naar aanleiding van het optrekken van het deelnamegeld aan het wandelen in het kader van “Sport Mee 2023-2024” werd in samenspraak met de bevoegde schepen van Sport en de Sportdienst Damme beslist het wandelen terug te trekken uit het aanbod “Sport Mee”. Dat concludeert dat vanaf woensdag 18 oktober, we volgen de kalender van “Sport Mee”, er gewandeld wordt op woensdagmiddag 14u00 om de twee weken vanuit sportpark ’t Veld in Sijsele. Dit gebeurt vanaf dan in beheer van Levenslijnteam Damme. Resultaat: het wandelen op woensdagmiddag wordt net zoals de wandelingen op woensdagavond gratis aangeboden aan allen, ook niet-leden van onze vereniging. We gaan een proefperiode tot eind 2023 organiseren en die daarna analyseren met de bedoeling na te gaan of dit alles rendabel is. Is het resultaat positief dan gaan we in 2024 verder.

Vriendelijke wandelgroet, fijn weekend verder, LEVENSLIJNTEAM – DAMME vzw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *