2 oktober 2023

Vrienden,

op de eerste plaats een woord van dank aan allen die hebben bijgedragen tot het vlot verloop van de twee voorbije organisaties, al zat er hier en daar wel nog wel een addertje onder de graszoden. Aan meer dan 1000 deelnemers gespreid over beide tochten hebben we enkele mooie stukjes van ons wandellandschap voorgeschoteld, dit in combinatie met, laat ons maar eerlijk toegeven, twee uitzonderlijke startlocaties wat accommodatie betreft. Weet dat de uitslag van beide tochten reeds op het internet te vinden is. Tevens een speciaal woordje van dank aan Greta en Paul voor hun telkenmale inspirerende eigen kijk op het geheel. Het verslag van de 1e Sanapolistocht kan je binnenkort bekijken via de link op onze site bij de sfeerbeelden.

Morgen stappen we oktober binnen, de dagen worden snel heel wat korter toch blijft het voorlopig uitstekend wandelweer met de eerste herfsttaferelen. Wandelen deze week op en in onder andere:

*    maandag 02 oktober:    Oostnieuwkerke (W-VL)

*    woensdag 04 oktober:    Oedelem (sneukeltocht vanaf 10u00) (W-VL)

*    donderdag 05 oktober:    Lendelede (W-VL)

*    zaterdag 07 oktober:    Lichtervelde (W-VL) en St. Laureins (O-VL) in de namiddag

*    zondag 08 oktober: Zedelgem en Rumbeke (W-VL) – Waasmunster en Ronse (O-VL)

Nog meer tochten met alle info via www.wandelsportvlaanderen.be/kalender

Extra nieuws: woensdag 04 oktober in het kader van “Sport Mee” wandelen in en om Sijsele bij de prille herfst, afspraak 14u00 sportpark ’t Veld Sijsele.

Vriendelijke groet, fijn weekend verder, LEVENSLIJNTEAM – DAMME vzw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *