8 augustus

Vrienden,

gisteren in Grammene een puike organisatie van de Wandelende Natuurvrienden Deinze meegepikt, een prima organisatie met enorm veel natuur, alleen lijkt de naam Vlastocht wat verkeerd gekozen, geen enkel sprietje vlas gezien. Deze morgen een ander verhaal in Oostende, waar zon, zee en zand niet mochten ontbreken op de 5e Stormvogeltocht waar heel vreemd  het rustpunt vlak naast de startlocatie lag. Storm hebben we niet gehad wel enorm veel (zee)vogels gespot.

Komende week mogen we verder ons hartje ophalen op en in onder andere:

*    dinsdag 10 augustus: Ingelmunster (W-VL)

*    zaterdag 14 augustus: Moorslede en Middelkerke (W-VL) – Kalken (O-VL)

*    zondag 15 augustus: Wevelgem en Hertsberge (W-VL) – Kruibeke en Oosterzele (O-VL)

Uiteraard nog meer tochten en info op www.wandelsportvlaanderen.be/kalender, gelieve dit zeker te bekijken daar niet alle tochten afgedrukt in “Walking in Belgium 2021” doorgaan.

Nieuws uit eigen keuken:

* woensdag 11 augustus in het kader van “Start to Walk”, onze eigen oefentochten wandelen we in en om Sijsele in groep aan een rustig tempo. Afspraak 18u30, sportcomplex ’t Veld te Sijsele voor een tochtje van 6 à 7 km.

* wie nog in het bezit is van Carrefour Steuncodes, uitgegeven ter gelegenheid van het EK voetbal, kan deze komende week nog afgeven/binnen brengen. Op maandag 16 augustus wordt deze actie onherroepelijk afgesloten.

* het is nog altijd de bedoeling om op zondag 17 oktober per bus naar Godewaerdsvelde (Nord Pas de Calais-Picardie) te reizen om daar deel te nemen aan de St. Hubertustocht op en rond de Casselberg. De mogelijkheid zal ook bestaan om na afloop van de tocht ter plaatse een lichte maaltijd te nemen. De bus is ondertussen gereserveerd. Wie wenst mee te reizen kan nu reeds reageren want vol is uiteraard vol. Deelname: 15,00€ voor bus en wandeltocht, 35,00€ voor het totaalpakket.

Vriendelijke groet, fijne (zon)dag verder,

LEVENSLIJNTEAM – DAMME vzw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *