15 augustus 2021

Vrienden,

het mooie weer van de afgelopen dagen nodigt uit om een stapje in de natuur te zetten. Gisteren mochten we daar volop van genieten met een tocht dwars doorheen de Kalkense Meersen in en om Kalken, vandaag een surplus aan bos ter gelegenheid van de Bulskampveldtocht in Hertsberge in een organisatie van onze vrienden van WSV Beernem.

Komende week hebben we andermaal een beperkt aanbod van tochten op en in onder andere:

*    dinsdag 17 augustus: Oostduinkerke – start van de 4 daagse van de Ijzer

*    woensdag 18 augustus: Diksmuide (4 daagse van de Ijzer) – Erwetegem (O-VL)

*    donderdag 19 augustus: Poperinge (4 daagse van de Ijzer)

*    vrijdag 20 augustus: Ieper (slot 4 daagse van de Ijzer) – Wichelen (O-VL)

*    zaterdag 21 augustus: Moerbeke-Waas (O-VL)

*    zondag 22 augustus: Ruiselede (W-VL)

Meer info en tochten uiteraard op www.wandelsportvlaanderen.be/kalender

Nieuws uit eigen keuken:

We vragen aan al onze leden om in hun omgeving ruchtbaarheid te geven in verband met de wijziging van de startlocatie van de 16e Kanalentocht op zondag 29 augustus aanstaande. Deze start vanuit de Vrije Basisschool St. Rita, Hoornstraat 90 te Moerkerke-Den Hoorn en niet vanuit zaal De Beuterblomme in Oostkerke. Door de gigantische wegenwerken in Oostkerke-dorp is het centrum zeer moeilijk te bereiken terwijl men ter gelijkertijd ook restauratiewerken aan de zaal aan het uitvoeren is. (zie bijlage)

De actie van WSVL door middel van het speciale wandelboekje “Limited Edition” waarbij men kon sparen voor een Poncho (15 wandelingen) of een rugzak (25 wandelingen) loopt nog tot eind 2021. Wie reeds voldoende stempels heeft om haar/zijn geschenk te verkrijgen mag zijn wandelboekje afgeven op het secretariaat. Wij gaan er dan voor zorgen dat het geschenk dat kan afgehaald worden op 14 november in Oostende of op 28 november in Aalter terecht komt. Wie daar eventueel zelf gaat wandelen neemt uiteraard zijn boekje mee. Opgelet andere afhaalpunten in de directe omgeving zijn er niet. Ook worden geen geschenken per post verstuurd.

Vriendelijke groet, fijne zondag verder,

LEVENSLIJNTEAM – DAMME vzw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *