6 april 2024

Vrienden,

het paasverlof wordt reeds doormidden gesneden, vandaag beloofd de eerste echte lentedag te worden al steken reeds twijfelingen de kop op. We snakken inderdaad naar wat rust en het gevoel van een nieuwe lente, van het hemelwater krijgen we langzaam genoeg. Maar we hebben het niet in de hand en dienen het ons te stellen met hetgeen we krijgen aangeboden. Met de gedachte “ooit komt het wel goed” in het achterhoofd even rond geneusd in de wandelkalender voor de komende week en daaruit hebben we een selectie gemaakt met de mogelijkheden in zowel West- als Oost-Vlaanderen. Uiteraard is er nog veel meer te ontdekken met alle info daarnaast op www.wandelsportvlaanderen.be/kalender.

*    dinsdag 09 april:    Adinkerke (W-VL)

*    donderdag 11 april:    Wijnendale-Torhout (W-VL) – Stekene (O-VL)

*    vrijdag 12 april:    Lauwe (W-VL)

*    zaterdag 13 april:    Ardooie (W-VL) – Nukerke (O-VL)

*    zondag 14 april:    Meetkerke, Moorsele en Poperinge (W-VL) – Zele en Machelen (O-VL)

Nieuws vers van de pers uit eigen huis:     *     de voorziene woensdagwandeling van woensdagavond 24 april wordt verplaatst naar woensdag 17 april om 18u30 in sportpark ’t Veld Sijsele.    *    nog een laatste warme oproep voor de busverplaatsing zondag 28 april naar Zonnebeke naar aanleiding van Vlaanderen Wandelt Lokaal, de nationale wandel happening.    *    volgende zaterdag 13 april om 19u30 Quiz ten voordele van Levenslijnteam Damme in de Cultuurfabriek Stationsstraat 22 in Sijsele. Kom meequizzen of kom gewoon eens langs. (zie bijlage)

*       Oproep om deel te nemen aan de Nacht van Vlaanderen in Torhout op vrijdag 21 juni 2024 aanstaande ten voordele van Think Pink in de strijd tegen borstkanker. Gelieve hieronder de uitnodiging te willen vinden:

Dag Levenslijnteam Damme vzw,

Doen jullie op vrijdagavond 21 juni samen met Think Pink mee aan de Nacht van Vlaanderen en kleuren we Torhout en omstreken samen roze? Als ervaren wandelaars nodigen we jullie graag uit om deel te nemen aan de Nacht van Vlaanderen in de kleuren van Think Pink waarbij jullie kunnen kiezen uit een afstand van 10, 21, 42 of 100 km.
Ga jij samen met de wandelgroep deze sportieve uitdaging aan onder een prachtige sterrenhemel?
Goed om weten: jullie hoeven als team niet allemaal dezelfde afstand te wandelen, tijdens de inschrijving kan er per persoon aangegeven worden welke afstand hij of zij wil wandelen.
Schrijf je in en engageer je om minstens 150 euro per persoon in te zamelen.
Alle fondsen, ingezameld tijdens dit sportevenement, gaan integraal naar het project van de Think Pink-box. Elk jaar schenken wij aan meer dan 11.000 lotgenoten, die de diagnose borstkanker krijgen in een erkende borstkliniek, deze gratis eerstehulpkit bij borstkanker. In de Think Pink-box bundelen we zoveel mogelijk nuttige, praktische en medische informatie over borstkanker en bieden we steun tijdens de moeilijkste periode van hun leven.

 Elke deelnemer die zich inschrijft via Think Pink ontvangt een warm onthaal in de Think Pink-tent en een Think Pink T-shirt. Willen jullie deelnemen aan de Nacht van Vlaanderen 2024? Schrijf je dan in op .

 Indien je meer info wenst aarzel niet om ons te contacteren. Wij helpen jou met plezier verder!

 PS: save the date voor de Race for the Cure Bellewaerde, vrijdagavond 4 oktober.

 Sportieve groeten,

Think Pink team

Sint-Pieters Molenstraat 23 – 8000 Brugge /
Researchdreef 12 – 1070 Brussel


Mochten er onder jullie geïnteresseerden zijn mogen jullie altijd een seintje terug sturen, mogelijks kunnen/mogen we iets tezamen op pootjes zetten.

Vriendelijke wandelgroet, fijn weekend verder, LEVENSLIJNTEAM – DAMME vzw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *