5 september 2021

Vrienden,

we hebben er een heuse wandelmarathon opzitten de afgelopen 3 dagen, vrijdag 14 km in St. Joris, gisteren 16 km in Waardamme (wat een prachtig parcours) en deze morgen 12 km in de vlakte over de grens in Groede. Je ziet het georganiseerd wandelen neemt een voorzichtige heropstart, hier en daar nog wat mankementen maar we redden het samen wel.

Komende week nog meer mogelijkheden met onder andere op en in:

* dinsdag 07 sept: Ardooie

* woensdag 08 sept: Ingelmunster

* zaterdag 11 sept: Wingene (W-VL) en Oudenaarde (O-VL)

*  zondag 12 sept: Vichte en Wenduine (W-VL), Zaffelare en Erpe-Mere (O-VL)

Meer tochten en info uiteraard op www.wandelsportvlaanderen.be/kalender

Nieuws uit eigen keuken:

* woensdag 8 september in het kader van Start to Walk, onze eigen oefentochten, wandelen in en om Sijsele, afspraak 18u30 sportcomplex ’t Veld Sijsele. Conny en Freddy bieden een traktatie aan als afsluiter van het zomerseizoen in ’t Eikenhof.

* We doen nogmaals en voor de laatste maal een oproep tot medewerking aan het WK Tijdrijden, zeker op zondag 19 september bij de baruitbating in het fandorp in Damme (parking Damme Zuid langs de Damse Vaart). Alle aspecten die daarmee gepaard gaan zijn van toepassing, schenken, bedienen en ophalen leeggoed. Er kan in schiften gewerkt worden: van 10u00 tot 14u00, van 14u00 tot 16u30 en van 16u30 tot 20u00. Uiteraard kan je ook de ganse dag aan de slag. Drankbonnen en voedselpakket worden voorzien. Indien interesse contacteer Rita op 0478/ 27 69 04.

In diezelfde context nodigt het stadsbestuur Damme alle bestuursleden en  medewerkers van de Damse (sport)verenigingen uit op zaterdag 18 september om 18u30 op het ” Damme Sterk Zien” feest als erkentelijkheid voor hun blijvende belangeloze inzet voor hun vereniging ook in tijden van Corona. Indien je hier aanwezig wenst te zijn contacteer Rita op haar gekend en hogervermeld nummer.

Programma:

Locatie: Fandorp WK Tijdrijden, Parking Zuid in Damme (Damse Vaart Zuid 2)

Deuren open om 18.30 uur

Muzikaal voorprogramma om 19.00 uur

Toespraak burgemeester en schepenen om 19.30 uur

Optreden van de band ‘The  Wildflowers’ om 20.30 uur

Zij brengen de ideale ingrediënten mee voor een avond soulvolle, groovy muziek. Zelfs de stijfste hark krijgt de grootste moeite om zijn heupen stil te houden.

Damme Sterk Zien

Gratis drankbonnen ter beschikking per vereniging naderhand het aantal aanwezigen.

Vriendelijke groet, fijne dag verder,

LEVENSLIJNTEAM – DAMME vzw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *