4 november 2023

Vrienden,

de herfst heeft ons allemaal in haar macht, met veel wind en regen, hopelijk heeft niemand schade of blessures opgelopen bij de doortocht van de storm Ciaràn donderdag laatstleden. De bomen worden niet alleen geveld door de windkracht ze verliezen ook nog eens razendsnel hun bladeren wat voor feeërieke beelden zorgt in de natuur. Ook deze morgen in Beerst hebben we nog even mogen ervaren hoe wind en regen zorgen voor onoverkomelijke problemen op de parcours, in die mate dat zelfs bepaalde afstanden geannuleerd werden. Voor de organiserende club brengt dit uiteraard heel wat kopbrekens met zich mee. De vooruitzichten voor de komende week blijken ook al even mistroostig, hopelijk mogen we volgende zaterdag op de medewerking rekenen van de weergoden naar aanleiding van” Damme wandelt voor de Vrede”. Wie reeds wat extra over deze tocht wilt vernemen, de onderstaande link bevat via Route You heel wat info.

Wandelen deze komende week kan op en in onder andere:

*    woensdag 08 november: Roeselare (W-VL) en Kwaremont (O-VL)

*    zaterdag 11 november: naast onze eigen tocht in Moerkerke ook nog de mogelijkheid in Geluwe, Torhout en Zarren (W-VL) – Aalter, Hamme, Oudenaarde en Machelen (O-VL)

*    zondag 12 november: Ruddervoorde en Westouter (W-VL) – Berlare (O-VL)

Meer tochten en alle info verder op www.wandelsportvlaanderen.be/kalender

Nieuws uit eigen huis:*     we hopen uiteraard jullie allen te mogen verwelkomen volgende zaterdag in Moerkerke. *    Als voorproefje wandelen we ook op woensdag 08 november in en om Sijsele. Afspraak 14u00 sportpark ’t Veld Sijsele. Iedereen, ook niet-leden van onze club is meer dan welkom. De deelname is volledig gratis maar de federatie verzekering WSVL dekt alle mogelijke voorvallen en ongelukjes. Breng gerust nog wat volk mee. *    De nationale jaarlijkse herdenking van verkeersslachtoffers vindt plaats op de derde zondag van november. Op 19 november organiseert stad Damme in samenwerking met Levenslijn Damme dit moment in Vivenkapelle, Bradericplein om 11u00. Iedereen kent in zijn of haar naaste omgeving wel een verkeersslachtoffer, even stilstaan bij degenen die er niet meer zijn door het verkeer kan op dit moment. Volgende week alle verdere info daarover.

Vriendelijke wandelgroet, fijn weekend verder en hou het veilig, LEVENSLIJNTEAM – DAMME vzw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *