28 oktober 2023

Vrienden,

de natuur heeft zich volledig aan de kalender aangepast, herfst is in het land en dat betekent ook aanvang van het winteruur, komende nacht wordt 03u00 terug 02u00, een uurtje langer dutten dus. De komende dagen en ook wel weken zal het adembenemend zijn om in de natuur en vooral in bosrijke omgevingen te vertoeven. Het kleurenpalet zal dagelijks een andere vorm aannemen tot het moment dat het winterbeeld vastligt. in die omstandigheden mogen we de komende week volop genieten van volgende organisaties op en in onder andere:

*    dinsdag 31 oktober:    Zottegem (O-VL)

*    woensdag 01 november: Koekelare en Zillebeke (W-VL) – Maldegem (O-VL)

*    vrijdag 03 november:     Hooglede (W-VL)

*    zaterdag 04 november:    Langemark en Beerst (W-VL) – Gentbrugge (O-VL)

*    zondag 05 november:    Ingelmunster en Knokke-Heist (W-VL) – Bassevelde, De Klinge en Balegem (O-VL) – opgelet in Knokke-Heist : Canadese Mars vanuit Hoofdplaat, 33 km, vooraf inschrijven, bussen vanuit Knokke tussen 07u30 en                                                        08u30. Andere afstanden starten vanaf 09u30 tot 14u00 vanuit Knokke.

Meer tochten en alle info daaromtrent via www.wandelsportvlaanderen.be/kalender

Nieuws uit eigen huis:  *     zaterdag 11 november organiseren we in samenwerking met Dienst Toerisme en dienst Protocol Damme de wandeltocht: ” Damme Wandelt voor de Vrede”. Deze organisatie staat in het teken van de beide wereldoorlogen waarbij ook vele Dammenaren het leven lieten. Na de herdenkingsmis om 10u30 is er een speciale plechtigheid op de begraafplaats Moerkerke-kerk aan de beide oorlogsmonumenten. Alle parcours doen ook de passage aan deze monumenten. De Dienst Toerisme heeft een speciale gratis sticker ontwikkeld om in het wandelboekje te kleven. Naast de afstanden vermeld op de flyer heeft parcoursbouwer Ludo ook nog een 9 km uitgedokterd die in Moerkerke blijft, voor elk wat wils dus en de ideale familie uitstap. We hopen uiteraard op jullie aanwezigheid, rustmomenten op elke afstand. 

De volgende woensdagmiddagwandeling vindt plaats woensdag 08 november, daar komende week woensdag 01 november Allerheiligen op de kalender prijkt. Vanaf 01 november starten we het wandelseizoen 2024, dat houdt in dat we vragen jullie wandelgegevens november 2022 – oktober 2023 door te spelen a.u.b.? Op die manier kunnen we een totaal overzicht maken van jullie activiteit, gegevens zijn aantal tochten en aantal km. Ook kan het lidgeld zijnde 15,00€ kan reeds vereffend worden op het reknr: BE30 3631 5604 1011 van Levenslijn Damme. Volle gele spaarkaarten dienen ook binnen te komen. Werk aan de winkel dus.

Vriendelijke groet, fijn weekend verder.                                                                                                                                                                                                                LEVENSLIJNTEAM – DAMME vzw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *