31 oktober 2022

Vrienden,

we staan voor een lang weekend, niet voor iedereen natuurlijk, en vannacht mogen we een uurtje langer soezen, want het winteruur komt eraan, 3 uur wordt terug 2 uur. Zeer mooie vooruitzichten om mede met het prachtige najaarsweer optimaal van de natuur te kunnen en te mogen genieten. Links of rechts zal je ongetwijfeld wel een momentje vinden om hetzij alleen, hetzij met de kroost of vrienden even de benen te strekken en verwonderd te aanschouwen wat een pracht de natuur ons momenteel te bieden geeft.  Dinsdag 1 november herdenken we onze geliefden die we niet meer in ons midden hebben maar wel in ons hart. Begraafplaatsen werden deze week omgetoverd in prachtige kleurrijke bloementapijten, jammer dat dit maar éénmaal per jaar voorvalt, want onze dierbaren hebben mede gezorgd voor het “rijke” leven dat we mogen ondergaan. Voor de jeugd is het herfstvakantie, de eerste rapporten van het nieuwe schooljaar werden reeds uitgereikt, ik hoop dat deze voor allen een opsteker mogen betekenen om er straks weer volop tegenaan te gaan. Mede door deze korte vakantie is het aanbod van georganiseerde wandeltochten deze week wat aangezwengeld met volgende mogelijkheden op en in onder andere:

*    maandag 31 oktober: Zottegem (O_VL)

*    dinsdag 1 november: Koekelare en Zillebeke(W-VL) – Maldegem (O-VL)

*    woensdag  2 november: Diksmuide (W-VL) en Kwaremont (O-VL)

*    donderdag 3 november: Adinkerke (W-VL)

*    vrijdag 4 november: Hooglede (W-VL)

*    zaterdag 5 november: Langemark (W-VL) – Oudegem en Gentbrugge (O-VL)

*    zondag 6 november: Ingelmunster en Knokke-Heist (W-VL) – Bassevelde, De Klinge en Balegem (O-VL)

Aan degenen die volgende zondag deelnemen aan de Canadezen Mars Hoofdplaat-Knokke-Heist (33 km) wens ik het allerbeste toe in het spoor van onze Canadese bevrijders van WO II.

Komende week mogen jullie een uitnodiging voor het ledenfeest op zondag 4 december in de bus verwachten. Gelieve niet na te laten om in te schrijven. Ook de volle gele spaarkaarten mogen tegen 25 november ingediend worden, indien je een exemplaar bezit dat niet volledig is afgestempeld, geen nood, je mag deze verder gebruiken tot het vol is. Ook nog eens een warme oproep om de wandelgegevens van het seizoen door te spelen, zijnde aantal tochten en aantal kilometers van het wandelseizoen 2022, zijnde begin november 2021 tot eind oktober 2022.

Twee weken terug deed ik hier een oproep om te genieten van de natuur en de vele paddenstoelen die momenteel overal te bewonderen zijn, laat deze onaangeroerd maar maak er een kiekje van. Greta en Paul deden dit zonder dralen en stuurden ons het volgende plaatje toe te ontdekken op https://photos.app.goo.gl/mmWfc5ZJQwVgE5mz9. Waarvoor uiteraard mijn en onze dank.

Vriendelijke groet, fijn weekend verder, LEVENSLIJNTEAM – DAMME vzw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *