22 oktober 2022

Vrienden,

met een goed en dankbaar gevoel opgestaan deze morgen na een toch wel heel aangename verjaardag gisteren vol van verrassingen, georkestreerd door mijn kinderen en kleinkinderen, met als ultieme afsluiter het optreden van Margriet Hermans in de Cultuurfabriek voor een zo goed als volgeboekte zaal. Het leven heeft duidelijk ook haar mooie momenten om te koesteren en ja we zijn nog even “lekker blijven hangen”. Dank trouwens voor de vele hartverwarmende gelukwensen die ik via verscheidene kanalen mocht ontvangen. Met een jaartje meer op de teller ook vandaag een beknopt overzicht wat zich komende week aanbiedt in het wandellandschap en binnen ons interne keuken:

*    dinsdag 25 oktober:    Ingelmunster (W-VL)

*    donderdag 27 oktober: Tiegem (W-VL)

*    vrijdag 28 oktober:    Beernem (W-VL) – starten tussen 17u30 en 19u30 -halloweentocht

*    zaterdag 29 oktober:    Middelkerke , Voormezele en Houthulst (starten tussen 12u00 en 21u00-halloweentocht) (W-VL) – Belsele en Denderwindeke (O-VL)

*    zondag 30 oktober:    Snellegem, Aarsele en Watou (W-VL) – Wetteren (O-VL)

Meer tochten te  lande en alle info vinden jullie op www.wandelsportvlaanderen.be/kalender

*    Woensdag 26 oktober in het kader van “Sport Mee”en in samenwerking met Sportdienst Damme wandelen in en om Sijsele. Afspraak 14u00 Sportcomplex ’t Veld, Eikelberg 3 te Sijsele.

*    opgelet: overgang van zomer- naar winteruur in de nacht van zaterdag 29 oktober naar zondag 30 oktober

*    we naderen met rasse schreden het einde van ons wandelseizoen 2022, het seizoen 2023 start op 1 november aanstaande. Het ideale moment ook om jullie wandelgegevens (aantal tochten en kilometers november 2021-oktober 2022) even te bekijken en ook door te geven tijdens de loop van november. Op die manier krijgen we een totaalbeeld van onze bedrijvigheid. Volle gele spaarkaarten mogen ook afgeleverd worden uiterlijk tegen 25 november, indien je aanspraak wenst te maken op een attentie. Wie over niet – volle spaarkaarten beschikt, geen nood je mag deze verder gebruiken ook na oktober 2022 tot je over een vol exemplaar beschikt. Nieuwe kaarten zijn steeds te verkrijgen per kerende.

Vriendelijke groet, fijn weekend verder,LEVENSLIJNTEAM – DAMME vzw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *