31 december 2023

Vrienden,

ja, je leest het goed, deze info heeft reeds betrekking op de eerste week van het nieuwe jaar 2024. Tijdens de laatste week van het oude jaar mochten we nog een klein succesje op ons palmares bijschrijven met onze organisatie van               ” Damme in Kerstsfeer” op 2e kerstdag. Niet minder dan 1333 wandelliefhebbers kozen de weg richting Damme om te genieten van hun hobby en vooral van ons aanbod.  Wie nog even wil nagenieten kan dit via de volgende link met een fotoreportage ons aangereikt door Greta en Paul, waarvoor dank uiteraard.

Via onderstaande link de foto’s πŸ˜„

https://photos.app.goo.gl/1A5p1NJoeidNbjtU6

De eerste week in het nieuwe jaar is het vrij rustig in het wandellandschap met mogelijkheden op en in onder andere:

*    maandag 01 januari:    Kortemark (W-VL)

*    zaterdag 06 januari:     Beernem (W-VL)

*    zondag 07 januari:    St. Eloois-Winkel (W-VL) – De Pinte en De Klinge (O-VL)

Meer tochten nog te lande en alle info daarover via: www.wandelsportvlaanderen.be/kalender

Nieuws uit eigen huis:  vanaf 01 januari kan u in 2024 als lid van onze club gaan wandelen indien het lidgeld werd overgemaakt, geen probleem. Wie dit nog niet deed zal niet meer kunnen inscannen met haar of zijn lidkaart als lid van onze club. Men zal dan ook een bijdrage vragen als niet-lid van een wandelclub zijnde 3,00€. Op dit ogenblik verkeren nog een 70 tal leden van onze club in die positie, bij deze dan ook een laatste oproep om het lidgeld zijnde 15,00€ asap over te maken. Indien je echter geen lid van onze club wenst te blijven hadden wij graag een seintje ontvangen zodat we deze uitschrijving kunnen doorvoeren. Gelieve te storten op ons rekeningnummer hieronder vermeld.

Rest mij allen nog jullie allen een fijn eindejaar en een mooie nieuwe start te wensen via het volgende:

Moge het komende jaar gevuld zijn, voor elk van jullie, met positieve verrassingen, onvergetelijke momenten en het realiseren van dromen diep vanbinnen.
We wensen jullie allen een schitterend nieuwjaar vol liefde, gezondheid en voorspoed. Dat 2024 een hoofdstuk mag zijn vol hoop, optimisme en nieuwe mogelijkheden.πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰

Gelukkig nieuwjaar!   

Vriendelijke wandelgroet, fijne feestdagen, LEVENSLIJNTEAM – DAMME vzw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *