23 december 2023

Vrienden,

we hebben de langste nacht en de kortste dag achter de rug, vanaf heden worden de dagen zachtjes aan wat langer, we kijken vol verwachting uit naar Kerst en de overgang van oud naar nieuw, 2023 blaast haar laatste adem uit. Tijdens deze laatste week van het jaar proberen we nog éénmaal onze beste beentje voor te zetten naar aanleiding van onze eigen organisatie “Damme in Kerstsfeer” aanstaande dinsdag 26 december, parcours zijn ondertussen uitgepijld en de locaties zijn klaar om jullie allen en nog veel meer te ontvangen in het hart van onze stad, het stadhuis op de markt in Damme. Als de weergoden nu nog even willen meewerken belooft het een mooie onderneming te worden. Wij kijken er in ieder geval naar uit, jullie toch ook?

Komende week kunnen we nog verder genieten op de organisaties op en in onder andere:

*    dinsdag 26 december: Damme in Kerstsfeer in Damme , maar ook in Oudenaarde (O-VL)

*    woensdag 27 december: Diksmuide (W-VL)

*    donderdag 28 december: Nieuwpoort en Kortrijk(vanaf 12u00) (W-VL)

*    zaterdag 30 december: Moorslede (W-VL) en Sleidinge (O-VL)

*    zondag 31 december: Kortemark (W-VL) met Tis Tied Ta Tut Is, daar kan je ook op nieuwjaarsdag terecht op een volledig ander parcours met “We gingn en bluven goan”

Alle info over deze en nog meer tochten op www.wandelsportvlaanderen.be/kalender

Rest mij enkel nog jullie allen een warme kerst te wensen en een schitterende overgang van oud naar nieuw, hou het veilig,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *